aannica

Thanks for the memories

31 Juli

Kategori: Allmänt

Många som tycker att man ska uppdatera så får väll ta tag i det då! :)
 
I lördags blev våran lillkille 1år! Han öppnade paket i flera timmar (han öppnade själv och det gick inte fort, pappa Robin blev lite otålig) Samuel åt tårta och finsmakare som han är så tog han tid på sig att äta upp tårtan också :) Sen lekte han med sina leksaker tills det var dags att sova! Han var nog väldigt trött för han sov till nio dagen efter, skönt!
 
Jag och robin passade på att fara på pdol, synd att telefonen inte fungerar som den ska på området men vi hittade då iaf Joel som vi sedan tappade bort i folkmassan haha! :P
 
Idag fyller jag tydligen 21år, tur att man har facebook! Ha en bra dag! :)
 
Lägger upp lite bilder senare på Samuels födelsedag!

23 juli

Kategori: Allmänt

Man kanske skulle ha uppdatera lite..
 
Solen skiner men det blåser (som vanligt) ska väll försöka ta mig ut när Samuel vaknar. Håller på att sätta golv på väggen i våran lillhall/min sminkhörna, vad hände där liksom? haha. Det kommer bli jätte bra iaf när det är klart :)
 
Ihelgen fick vi upp våran lampa i köket. Det var kanske på tiden eftersom vi har snart bott här i ett år :P 
 
Idag/kväll blir det att baka till Samuels kalas. Tänk att han snart blir 1år!
 
 
 

måndag

Kategori: Allmänt

Skönt med lite värme! Ikväll har varit ute på promenad med Samuel och gungat + lekt i gräset, Pappa Robin och Samuel slet lös gräs och kastade på mig! skitkul tyckte Samuel! haha :)
 
Robin fick natta Samuel och jag gick ut och klippte gräs! har klippt baksidan + båda sidorna av huset och lite på framsidan men resten får faktiskt Robin ta! Jag är jättesvettig och jättetrött nu! :P
 
Nä nu ska jag ta det lugnt och lägga mig i soffan! :)
 
Bjuder på en ganska gammal bild :)

Lördag

Kategori: Allmänt

Har nyss nattat Samuel, han är väldigt lätt att lägga i säng och för 1månad sedan slutade han använda napp. Han har aldrig varit någon napp-älskare utan har alltid slängt iväg dom eller spottat ut dom så då bestämmde jag mig för att testa lägga han utan napp och det gick jättebra så sedan dess har han inte använt. Så vi får hoppas att det fortsätter gå bra utan napp även på dagis :)
 
Idag har vi gått på promenad för att titta på hästarna dock så var dom lite långt bort så Samuel såg dom nog inte. Sen har jag städat i Samuels rum och satt upp en tavla, fint! Ikväll har vi varit ute och gungat och sen fick Samuel bada innan läggdags, han älskar att bada och blev lite otålig när vattnet skulle spolas upp :P
 
Nu ska jag göra efterrätt till mig och Robin sen ska jag nog gå ut och klippa gräset! Ha det bra!
 
Förresten så var TheVow typ en av världens bästa filmer om man gillar romantiska filmer som jag! :) och Sen att den är inspirerad av en sann historia gör den bara ännu bättre! Så se den! :)

13

Kategori: Allmänt

Sitter och gäspar som en tok, funderar på att sova. MEN kom just på att jag har en film på datorn som jag velat se jättelänge! TheVow heter den jag tror den är jättebra men vi får väll se! :)
 
Iveckan när jag var med Thea så undrade hon om jag följde någon serie och ärligt så gör jag inte det - jag har faktiskt inte tid just nu att engagera mig i någon ny serie. Jag såg desperate men det är slut nu och greys brukar jag se men tycker att det har blivit lite dåligt, visst säsongsavslutningsavsnittet var det bästa på länge så nu är jag lite intresserad av det. Annars så började jag se once upon a time och den älskar jag men sen fick jag så lite tid till allt annat så det har legat på paus ett tag, får se när jag orkar ta tag i att se det igen! :) Visst det finns många serier som jag skulle vilja se men tyvärr så finns det ingen tid just nu. Skulle verkligen vilja se oth, har inte sett sista säsongen och den har börjat gå på tv nu? Förrut var jag en riktig serietönt men har fått offra det för att vara med min lilla plutt som har mer energi än en duracellkanin! Men det är lätt värt det! :D När jag får tid över så är det mtv som gäller haha det är typ den enda kanal som jag tittar på nu! :P
 
lillälsklingen har hosta - det låter inge bra, men den är påväg att ge med sig iaf.
 
Idag blev det kotletter i ugn med stekt potatis till middag, mums! Till efterrätt blev det kesella vanilj med banan och vindruvor - det var nog ännu godare! :)
 
Ikväll har jag fixat två tavlor till Samuels rum, gjorde dom av samma flygplanstapet som han har på en vägg och de kommer nog bli snyggt! Får sätta upp dom imorgon för just nu sover han så sött.
 
Imorgon får vi hoppas på bättre väder så att man kan ta sig ut, kanske fara till badhusparken och kolla om man hittar något fynd! :)
 
Godnatt! ♥

fredag den 13e

Kategori: Allmänt

Är hemma i Piteå och inte har vi då något fint väder så att man kan vara ute! Nä blir nog att städa lite här hemma och fixa lite i Samuels rum med hyllor och tavlor som ska upp! :) Är lite avis på Samuels hyllor faktiskt ;) Men innan jag börjar med det ska jag vila en stund, see ya!

11 juli

Kategori: Allmänt

Är i Arvids, har varit här sedan måndag. Jag och Samuel tog oss en liten tripp till Arvids för att hälsa på några dagar :)
 
Har hunnit hälsa på Thea som fyllt 21år (gammtanten ;) själv är man då ung i några dagar till haha!  Alltid lika trevligt att träffas :) Sen har jag träffat syrran + barnen och Inger träffade jag igår kväll, man blir ju lite avis när man ser gravidmagen! :P
 
Idag vaknade Samuel 06.00, det var länge sedan han vaknade så tidigt annars brukar han vakna vid halv åtta :) Nu vilar då Samuel och jag har hunnit duschat och rotat i förrådet ;) Jag ska ta hem lite grejer därifrån och fråga mamma varför 90% av förrådet består av julkartonger med typ en sak i varje! Inte så konstigt att det är fullt i förrådet. Jag hittade då inte min kartong som jag har sparat några grejer i så den är väll säkert på tippen skulle jag tro...
 
Nä ska kolla igenom nästa förråd och sen när Samuel vaknat far vi till syrran och hälsar på :) ha det bra!
 
Oj vilken liten plutt ♥

dvdkaos

Kategori: Allmänt

Det första Samuel gör på morgonen är att riva ner alla dvdfilmer (som är i hans nivå). Man skulle ha någon dvdhylla som sitter på väggen och som sitter högt upp så att man slipper stöka undan de där filmerna varje dag! lite less nu faktiskt :P

fredag

Kategori: Allmänt

Det är så grymt varmt här inne just nu!
 
Idag har Samuel testat sin gunga, oj så söt han var :) I Skuthamn har solen lyst nästan hela dagen men i Piteå centrum har det tydligen regnat lite, konstigt att det kan skilja så mycket. Man bor på rätt ställe ;)
 
Vi åt middag idag på havsbadet eller på ute serveringen där, pizzan var inte god så lämnade hälften men mätt blev man iaf. Sen gick vi omkring där på campingen en sväng. Det fanns säkert fem olika hoppborgar där och en stor pool med leksakstrampbilar eller vad man ska kalla dom :P Robin tyckte nog att Samuel skulle vara lite större så att de hade kunnat testa, såg faktiskt roligt ut :)
 
När vi kom hem fick Samuel välling och somnade ganska fort :) Jag och Robin har sett en film; the blind side - bra film, sann historia, se den!
 
Nä ska se om det finns något på tv för de är då så varmt så man orkar inte göra något vettigare! :D ha en bra helg!

inte ett moln...

Kategori: Allmänt

Denna dagen kommer att spenderas ute! ha en fin dag alla! :)

<3

Kategori: Allmänt

3 juli

Kategori: Allmänt

Då var det kväll.. Jag och Samuel har varit en sväng på dollar och em :) blev en fin liten plastblomma (cult design) från em som just nu är på köksbordet men man vet aldrig vars den hamnar sen.
 
Jag älskar cult design, så stilrent och fint! :)
 
När jag gjorde välling till Samuel så smet Benz från kopplet på något sätt! Så Jag fick bära Samuel samtidigt som jag letade, tur man har snälla grannar som ville hjälpa till :) Han stannade iaf och busade med en hund så då var det bara att sätta på han kopplet och gå hem igen.
 
Efter Samuel somnat så gick jag ut och städade bilen. Nu behöver den bara tvättas utvändigt sen är den ju som ny ;)
 
Skickade ett blommogram till mamma i present, tydligen hade pappa köpt likadana men mina kom fram först ;P + att jag köpte faktiskt en vas också!
 
Nä nu kom Robin hem så ska vara social med han. Ha det bra.

love

Kategori: Allmänt

tisdag

Kategori: Allmänt

Har försökt vara ute och sola men alltid när jag lägger mig på gräset så far solen in i molnen, typiskt! Och nu när jag gick in så tittade solen fram igen!
 
Jag och Robin vaknade före Samuel imorse, det är inte vanligt :) Samuel vaknade 08.00, pigg och glad + lite snorig!
 
Körde till återvinningen och kastade lite "löv"säckar vid nio tiden. Bara några kvar nu :) Fast det blir väll fler till hösten haha det tar aldrig slut :P
 
Idag är det ingen vanlig dag för det är min mammas födelsedag, grattis! 

gullunge

Kategori: Allmänt

måndag

Kategori: Allmänt

Äntligen lite värme. Har nyss varit ute och gått en sväng med Samuel och nu leker Samuel med Benz haha det ser så roligt ut. Tänk vad tur vi har som har världens finaste hund :)
 
Fick mitt paket från Nelly och jag är jätte nöjd med kläderna!
 
Igår klippte jag gräset på baksidan och sidan av huset, inte det lättaste men det gick ;) 
 
Nä blev ett kort inlägg för nu ska jag leka med Samuel innan han ska sova, bygga och riva ned klossar är det som är roligast just nu! :)