aannica

Thanks for the memories

internet

Kategori: Allmänt

Var ett tag sen jag skrev men har flyttat och fixat! :) Nu har vi iaf internet igen :) nu ska jag ta tag i tvätten sen ikväll ska vi städa det sista i lägenheten... mycket som ska göras.

inte det lättaste att ta kort när man hela tiden rör på sig ;)

flytt snart

Kategori: Allmänt

sitter just nu med samuel i famnen, han har lite magknip så han är inte alls nå nöjd men nu verkar han lugnat ner sig lite :)

Robin är och fixar i huset, nu är det bara nå väggar som ska upp och färg på väggarna sen kan vi börja flytta eller tror att robin vill nog sätta ihop köket innan så blir väll nästa helg vi flyttar :) det blir iaf jätte fint kan lägga upp bilder sen!

Nä nu är det ju fångarna på fortet, ha det bra :)

fullt upp

Kategori: Allmänt

Har nyss gjort adressändring! känns skönt att snart flytta vi ska "bara" tapetsera, måla och lägga golv innan vi flyttar in! :P

Det är ganska äckligt i huset eftersom tanten som bott där har rökt inomhus i typ 40år så allt är gult! lite roligt att se skillnaden i badrummet vi trodde att väggarna skulle vara gula men när vi tog ut garderoberna såg vi att de egentligen skulle vara vita!! gud så äckligt! Men det kommer nog bli bra när vi har fått fixa till det lite :) tur att Robin är händig ;)

På torsdag ska vi nog fara på ikea! :P

Nä nu ska vi ut på stan sen till huset och slita! :)