aannica

Thanks for the memories

GLAD PÅSK

Kategori: Allmänt

 

Samuel målar

Kategori: Allmänt

mycket färg ska man ha upp och ned med penseln många gånger...
 
mycket fokus på vad man gör ;)
 
Doppa händerna i färgburkarna är roligt :)
 
Ett av många konstverk som Samuel har gjort :)
 
 
 
 

Packa

Kategori: Allmänt

Ja, det är mycket som ska packas när man ska bort... Har då iaf packat ner allt så att Samuel klarar sig sen om man glömmer något till sig själv spelar inte så stor roll :) Måste då komma ihåg Benz hundmat också... Benz kommer nog få den kämpigt i påsk med alla (jakt) hundar, dom är ju lite smidigare än Benz haha ;) Tror ju inte att Benz kommer orka springa efter någon skoter i ca 1 mil så han kommer nog snålåka istället :P
 
Idag kom förresten våran nya kyl+ frys. Våran kyl har gått sönder, den kan inte ställa in temperaturen så vi har väldigt kall mjölk just nu :)
 
Ska fortsätta packa nu...

tisdag

Kategori: Allmänt

Bara jag som är vaken pga toabesök! Åh vad jag längtar tills man inte behöver gå upp tidigt på morgonen eller natten för att kissa!
 
Samuel är sjuk igår hade han 39,2 i feber, tror det var hans moster som smittade han! Sen så har hon magsjuka också så jag hoppas verkligen att vi inte åker dit igen! Hoppas han blir frisk till torsdag för då hade vi tänkt köra till stugan och umgås med familj + släkt :)
 
Idag ska jag till mvc också, dom ska sticka i armen och ta blod, usch jag tycker verkligen inte om det... Men sen får man ju höra hjärtljuden, det är så himla mysigt! :)
 

25 mars

Kategori: Allmänt

Hade tänkt skriva ett inlägg men blev så himla trött nu när jag sitter här så jag tror jag lägger mig i soffan och vilar ett tag!
 
Försöker igen senare ;)

80

Kategori: Allmänt

Idag är det 80 dagar kvar till bf! Jag läängtar så mycket men samtidigt är det lite läskigt mest för att man inte vet hur Samuel kommer reagera på sitt syskon sen kommer det ju bli "spännande" att se hur man kommer orka med två små barn! :P
 
Skulle göra en lista för någon dag sedan om vad vi behöver köpa till bebis. Vi kom fram till att vi behöver köpa blöjor haha vi har ju allt från Samuel så det är ju skönt att inte behöva köpa så mycket :) Dock så blev göra listan innan bebis kommer lite längre ;) (kan skriva sen vad som ska göras.)
 
Nu är iaf golvet lagt på övervåningen så bara lister kvar nu!! :P
 
 

liten blir stor

Kategori: Allmänt

För någon vecka sedan bytte vi säng till Samuel så han kan ta sig i och ur själv men han ligger ändå och väntar att vi ska ta upp han på morgonen :) Ganska skönt att han inte kliver upp ur den på nätterna och kommer till oss, vilket jag trodde han skulle göra. Så nu har vi spjälsängen redo i vårat rum måste bara höja den :)
 
Samuels fina säng, jag klistrade dit bärgaren från filmen bilar för att han skulle bli intresserad av sängen ;)

godmorgon

Kategori: Allmänt

Här var det morgon klockan 06,00, jag och Samuel sitter och äter frukost och Robin är på övervåningen och lägger golv haha man hinner mycket om man går upp i tid ;)
 
Igår somnade jag på soffan redan vid åtta så det blev inte mycket vettigt gjort igår! Har ju hyrt 3 filmer som jag hade tänkt se igår men får väll ta och se dom ikväll istället, tur man får hyra dom i en vecka :) Förut såg man ju film nästan varje kväll, vad hände med det? jo! världens bästa Samuel hände ;)
 
 
 
Idag blir det nog att vara ute det verkar bli fint idag också :)

bilder

Kategori: Allmänt

Samuel när vi var på nimbys med syrran + barnen. Dom här var roligast! ↓
 
 
Samuel är duktig på att gömma och stoppa undan saker så man nästan aldrig hittar dom! Här hade jag tur som ändå skulle använda ugnen och upptäckte tv-dosan i grytvanten :P
 
 
Älskade busunge! :)
 
 
Avslutar med en bild på magen tagen i vecka 27 (26+4) är idag i vecka 29 (28+2)

lördag

Kategori: Allmänt

Sitter just nu och väntar på att Robin ska komma hem så vi kan äta tillsammans, Samuel äter redan eftersom han var tydligen dööööööhungrig. Blev iaf kasslersallad idag, enkelt och snabbt att göra när man har en tjurig unge som är hungrig :)
 
Samuel har ju kommit in i en trots period och han vet inte riktigt vad han vill, det är lite påfrestande ibland faktiskt när man inte vet vad han vill och han bara tjurar och gråter! Han säger nej till allt och inget duger åt han, man kan ju hoppas att han gör bort denna trots innan bebis kommer (önsketänkande! ;D).
 
Idag har det ju varit underbart väder och vi har varit ute 2ggr idag. Robin hade Benz som draghund när han och Samuel satt på bobben, fort gick det då för dom! och en orolig mamma som tror att dom kommer göra illa sig haha :)
 
ha det fint!

disneyklubben

Kategori: Allmänt

Idag kom det hem ett paket i brevlådan med böcker från disneyklubben. Lejonkungen och hitta nemo + ljudböcker till, vad roligt att kunna läsa/lyssna med Samuel sen. Han är nog för liten än för det är ganska långa böcker men dom kommer nog uppskattas då han blir äldre :) Vi måste ju även köpa en cd-spelare till han som han kan ha på sitt rum :)
 
Igår målade jag vindsluckan i en grön härlig färg ;) Och nu när jag har rast så har jag hunnit måla den ett varv till. Vi fick även upp lampan i rummet igår och det börjar ju faktiskt se riktigt fint ut nu :)
 
Nä ska upp och fixa lite sen fara på en taxikörning, ha det bra!
 
 
(vet att jag är tråkig som inte har lagt ut några bilder de senaste inläggen men bilder kommer snart...)

onsdag

Kategori: Allmänt

Igårkväll kom syster och Willhelm, dom sov över en natt och nu har dom farit hem. Vi tapetserade även igår i bebisensrum och det blev så fint dock så räckte inte tapeten till vindsluckan så den får vi måla grön  istället. Känns lite onödigt att köpa en helt ny rulle för 350kr och bara använda typ en halvmeter av den :P Annars så blev det väll lite bubblor men vi får se om dom drar in sig, tycker ändå att det blev fint :)
 
Idag jobbar jag eller just nu har jag rast så jag har varit ute och gått med Benz och det är verkligen tungt att gå just nu men vi gick iaf en bit och Benz blev nöjd :)
 
Ikväll blir det nog att ta det lugnt kanske måla lite på vindsluckan om jag hinner köpa färg idag. Nu är det ju bara golv + lister kvar i det rummet ;) Sen är det bara börja med nästa, haha...
 
Nä en kaffekopp och sen ska jag ut och köra! ha det bra :)

18

Kategori: Allmänt

En liten uppdatering...
 
Ihelgen har vi haft besök (har fortfarande) av Samuels faster + familj, Samuel och Madicken som är 7 månader har lekt och haft pusskalas. Samuel tycker det är lite svårt att dela med sig men han måste ju lära sig för snart kommer det en bebis som också ska leka med leksakerna. Idag var vi på stan och shoppade lite, en tröja till Samuel och en body till bebis blev det sen köpte jag även knoppar till en byrå och till vindsdörrarna på övervåningen :) kanske kommer bilder....
 
Imorgon ska jag jobba och då far besökarna hem och på eftermiddagen kommer syrran och Willhelm som ska sova över en natt, haha kanske ska starta hotell? ;)
 
Nä nu ska jag väcka Samuel han har sovit över 2h så nu får han vakna! ha det fint!

pirat

Kategori: Allmänt

Alltid lika roligt när det kommer ett paket i brevlådan! Dessa bokstöd beställde jag i början på veckan så nog var det snabb leverans! Dom ska sedan upp på en hylla i bebisens rum! :)

onsdag

Kategori: Allmänt

Idag vaknade vi tidigt tror klockan var 6... Samuel hade bajsat och jag kan ju säga att det stank i hela huset, mysigt jo tack jag vet! ;)
 
Vi har iag varit en snabbis till kontoret efter vi varit på kontoret så körde vi vidare till folktandvården, Samuel skulle få sina tänder granskade, fast det var mest prat om kost och sånt... Han var iaf duktig även om han inte ville visa tänderna :P
 
Nu sover Samuel och jag tror jag ska städa lite för imorgon får vi ju finbesök! :)

11 mars

Kategori: Allmänt

Äntligen har matlusten kommit tillbaka...
 
Tiden går så sjukt snabbt just nu är redan i vecka 27 (26+4) snart vecka 28 då! :) Och 13 april får jag ta ut graviditetspenning, så det är inte så många jobbarveckor kvar... typ en vecka haha :P
 
Hade inte så mycket att skriva just nu återkommer om jag kommer på något roligt ;)
 
 

lördag

Kategori: Allmänt

Idag mår vi bättre! slutade spy igårkväll och fick sova ut hela natten, så underbart skönt! :) Vaknade av att jag var riktigt hungrig så har ätit två mackor och te men ska snart äta lite till :) Samuel vaknade ganska tidigt så han äter lunch just nu, han är så duktig på att äta själv och inte får man då hjälpa han, så han har ju mat överallt när han är färdig :)
 
Robin är just nu på övervåningen och målar väggarna, ska upp och hjälpa han sen efter Samuel har ätit färdigt, men han hinner nog måla klart innan jag hunnit upp skulle jag tro.
 
Ha det bra!

huvva

Kategori: Allmänt

Jaha då hade man fått magsjuka då! Perfekt inför helgen...
 
Känner mig som en ganska lat mamma idag, har ingen ork och har inte fått i mig någon mat sedan 17,00 tiden igår... Har försökt äta kräm, blåbärssopppa och cola men allt har hittills kommit upp igen men ska försöka äta något på en stund. Samuel sitter just nu och äter lunch får hoppas att han inte smittas!
 
Har mest bara legat i soffan nu på morgon och Samuel har haft sin leksaksmathink i soffan och plockat i och ur, tur han kan underhålla sig själv. Sen så när jag har hoppat upp ur soffan och tagit mig till toan för att spy så har han sprungit efter och tittat på och sen säger han -"huvva" haha alltså inte lätt att vara sjuk och ta hand om ett barn samtidigt! ;P
 
Nu har Samuel ätit klart så ska torka av han och sen blir det att vila en stund. Och jag ska försöka äta något och sen vila :)
 
Hoppas ni mår bättre än jag!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Lite uppdatering då...
 
Jobbar i veckan, och det känns på kvällarna kan jag säga! Igår trodde jag faktiskt att förlossningen skulle starta när det kändes som värkar och det var några minuter mellan dom! haha. Men det lugnade ner sig som tur var! ;) Idag fick jag rampen i axeln så det kommer nog kännas imorgon, är ganska öm just nu... Tur att jag fick beviljat graviditetspenning from 13 april och det ska jag verkligen ta ut! :) 
 
Annars händer det inte så mycket man hinner inte göra så mycket när man kommer hem. Idag  hämtade jag Samuel från dagis, hem och laga mat, stöka undan efter maten, torka av Samuel, leka en stund, bada, pyjamas + välling och sen i säng med Samuel.
 
Sen har jag gjort en kladdkaka och så har vi fixat lite på övervåningen så nu är det färdigt för att måla + tapetsera vilket vi nog börjar med imorgon (om vi orkar). Har nyss duschat också för den som vill veta så nu ska jag nog lägga mig i sängen och se lite tv och sen sova så man orkar upp imorgon! :)

Söndag

Kategori: Allmänt

Samuel går runt med moppen och ser så stolt ut, dock så blir det kanske inte så mycket renare men han är duktig iaf min lilla hjälpreda ;) Sen när man frågar om han är duktig så lyser han upp och säger ja :) Skönt att han kan roa sig själv en stund annars brukar jag vara "tvungen" att sitta i Samuels rum medan han leker.
 
Jag och Robin har satt upp renoveringsmatta i rummet där uppe igår, det är bara en vägg kvar och vi måste köpa mer matta så efter det blir det att måla och sen upp med tapet :) Så när Samuel ska vila ska jag nog gå upp och fixa lite.
 
Nä nu blev Samuel less på att städa så ska leka en stund med han innan lunch :) ha det fint.

helg

Kategori: Allmänt

Fredag och idag har vi varit en snabbis på backen, var in på Willys och Rusta. Köpte vit väggfärg på Rusta som jag har tänkt måla på vägarna där uppe. Har ju köpt en grön tapet med stora vita stjärnor på och hade egentligen tänkt måla väggarna gröna men jag har ändrat mig (inte alls vanligt;) så det blir vita väggar och så blir det lite färg på tavlor och sånt istället :)
 
Hoppas vi får upp renoveringsduken ihelgen så vi kan börja måla och tapetsera, oj vad kul det börjar bli när man ser att det händer något :P
 
Ha det fint!

Pyssel

Kategori: Allmänt

Blev riktigt nöjd över denna tavla som jag slängde ihop medan Samuel har vilat!
 
Visst den är kanske inte den perfektaste (nytt ord? haha) men jag är inte heller något proffs ;)