aannica

Thanks for the memories

30 januari

Kategori: Allmänt

Blev mycket inplanerat nu i veckan + nästa, kul! Hade också tänkt anmäla mig till familjenshus babyrytmik men var så dåliga tider och så är det ju samma dag och tid 6 gånger så nä det får vara. Kan fara nån annan dag istället :)

På torsdag blir det då stan med Jessica, det blir ju bra när man fått in pengar och allt ;) Måste verkligen kolla efter kläder till mig själv! köpte inte mycket kläder förra året man var ju för "tjock" då men 2012 blir ett år utan tjockismage = mer kläder som passar! :D

Robin var borta på bärgning till typ ett inatt, Polisen var tvungen att spärra av vägen så han fick vänta på dom  i typ 3h och så brann det (igen) vid lägenheterna som vi bodde i förrut, tur man flyttade därifrån! Skuthamn är då fint (tryggt/tryggare) att bo i :)

monday

Kategori: Allmänt

Wihoo!! Har fått in pengar från försäkringskassan (trodde att jag skulle få nästa månad) de var ju faktiskt rätt så snabba med sitt beslut då! annars så brukar det ju ta typ 30 dagar ++++ innan det händer något! dock så kanske det har gått 30 dagar?? noll koll har jag hahaha men glad blev jag för nu kan man ju faktiskt köpa lite kläder till mig och lillkillen :D

Det är så tråkigt att det ska vara så himla kallt!! Har tänkt fara till familjens hus men då måst ju bilen vara i motorvärmare ett bra tag innan den startar! (skit bil) Far nog på onsdag istället... Sen så tror jag Robin både ha basenheten i sin bil och barnvagnen hehe så tar mig ändå ingenstans :P Vi tar nog en liten promenad istället :)

Samuel ligger i babygymmet haha roligt att kolla på han för han ligger på mage att drar upp båda benen och armarna så att han balanserar på magen hahaha ser för roligt ut :D men nu är han nog sugen på lite gröt :) ha en bra dag!

Samuel förra veckan när han var så trött efter att han ätit välling så han
somnade i pappa Robins famn ♥


söndag

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen funderar på att sova, Robin är på bärgning men lär nog vara tillbaka snart tycker jag. Söndagar är väldigt slappa, vi har inte gjort mycket idag eller Robin har ju fixat belysning i köket! Samuel la vi i sängen redan vid sju och nyss hörde jag honom "prata" *snälla somna om* .... Tror faktiskt att han gjorde det! Men jag är inte så förvånad han brukar oftast somna om, ibland när man hör han "prata" på morgonen och låter han hålla på ett tag så somnar han om, det är ganska skönt! :)

Vi har även sett några avsnitt "Once upon a time" - älskar den serien, det är sååå spännande! :D

Nä nu börjar mina ögon vara trötta så bäst att stänga dom och drömma sig bort till något bättre. Godnatt! :)

vardagsrummet

Kategori: Allmänt

före;


Vardagsrummet före vi la det nya golvet;


Efter;





Benz slappar i soffan ;)




I vardagsrummet är det också lite lister sen är det klart och måla trappen som jag ska försöka göra ihelgen :) Nu ska jag se om Robin kanske behöver lite proffs hjälp ;) mer bilder på huset kommer senare...

Samuels rum

Kategori: huset

Före ;




Efter;









Bara lister kvar i Samuels rum sen är det klart! :)

fredag!

Kategori: Allmänt

Skönt med helg!, nog för att jag är "ledig" varje dag men på helgerna är ju Robin hemma och då får man ju lite mer hjälp med Samuel så det är alltid skönt när det blir helg! :)

Har tänkt ta kort inne i huset och visa hur det ser ut, tror jag har lovat det förrut (A) men nu ska det bli av! :)

Samuels hoppgunga har kommit! Robin ska hämta den efter jobbet (måste nog påminna han)... Frågan är ju vars vi ska hänga den??

ska ta lite kort nu ;) ha en fin dag!

onsdag

Kategori: Allmänt

Samuel vaknade inte förens halv nio idag och pappa Robin vaknade också då! hehe ;) Samuel brukar ju som vara en tredje väckarklocka för Robin, Samuel brukar vakna vid sju och då sparkar jag upp Robin och han hämtar Samuel och lägger han i sängen men idag ville Samuel ha sovmorgon ;) och jag klagar då inte!


Samuel börjar ju vara i en rolig ålder nu, han lär sig ju nå nytt varje dag känns det som även om det inte är så jätte stora saker ;) Det är ganska roligt att ge han puremat för om han gillar det så smaskar han jätte högt och om han inte gillar det så håller han typ på att spy, det är inte lätt att vara liten och lära sig äta "riktig" mat :)

Nu sover Samuel och jag ska äta lunch och se på "once upon a time" den serien är väldigt bra!




tisdag

Kategori: Allmänt

Idag ska vi bara ta det lugnt, har då ingen träningsvärk idag :P Jag och Samuel har sovit en liten stund på förmiddagen, skönt nu orkar man med denna dag också :)

Ikväll ska vi då handla och kanske fara på barnenshus och dollar :)

Inte lätt att ta kort när man ska röra på sig hela tiden ;)

måndag

Kategori: Allmänt

Åh är ganska så trött i armarna nu... Har varit ute på promenad med Samuel och Benz sen så skottade jag gården och det kommer nog kännas imorgon kan jag tro, haha! :P Nu dricker jag lite kaffe och Samuel sover fortfarande i vagnen :)

Undra när Samuels hoppgunga kommer, beställde en via barnenshus och de skulle ringa när den kommit... Hoppas att den kommer i veckan, tror Samuel kommer gilla den! :)

Samuel och hans kusin :) Snart kan han nog inte ligga i Rafaelas famn.

söndag

Kategori: Allmänt

Har haft en väldigt trevlig helg i Arvidsjaur! Hoppas att det inte dröjer allt för länge till nästa gång :)

Jag har nyss badat Samuel och pyjamasen är på! Robin och Malin är på bärgning och när dom kommer hem så ska vi spela bingolotto! :P

Ha en bra kväll!

fredag

Kategori: Allmänt

Nu har man ätit frukost, städat undan och packat... Nu ska jag bara packa in i bilen och ge Samuel lite gröt så att han är mätt i magen och förhoppningsvis sover hela vägen till Arvidsjaur. Kvart i tio ska vi vara på BVC för 6månaders kontroll så efter det börjar vi köra till Arvids :)

Sen när vi kommer fram så ska jag lämna Benz hos mamma&pappa och sen fara och hälsa på Thea! :D Får hoppas att man får lite kaffe ;) haha fast det är ju typ en självklarhet det är ju så vi umgås ;) hehe...

Nä bäst att börja göra lite gröt till Samuel, ha en bra helg!

onsdag

Kategori: Allmänt

Fick hem kort idag som jag framkallar via fujidirekt, tycker det är roligt att sätta in i album istället för att ha alla kort på datorn :) Sen så har jag pysslat med Samuels babybok. Jag är faktiskt väldigt duktig på att skriva i den :P

Robin är och skruvar och Samuel sover sen en timme tillbaka och jag tror att jag ska lägga mig i sängen och se nån film eller serie kanske.. Godnatt! 

18 januari

Kategori: Allmänt

En trött Samuel när mormor&morfar var här och hälsade på :)

:D

Kategori: Allmänt

IDA-MARIA MÖLLER haha denna klänning skulle passa perfekt som tärnklänning, visst är den FIN??? :D

Drömlik+Cocktailklänning+

tisdag

Kategori: Allmänt

Fick ju sovmorgon idag! Samuel vaknade tjugo över åtta! otroligt! :P haha... Nu ska jag klä på Samuel och sen gå ut på en promenad. Hade tänkt fara på stan idag men jag tror att barnvagnen (våran andra) är i Robins bil? får kolla det när vi går ut. ha en bra dag!

Liten Samuel stor Benz ;)

G

Kategori: Allmänt

Geggamoja.com har grymt fina barnkläder, denna mössa tror jag att jag ska köpa till Samuel.

G-mössa Grå/turkos
Denna body är ju hur fin som hellst´!

Body Ljusgrå/grå

16 januari

Kategori: Allmänt

En riktig slödag, låg och sov när först syrran ringde och typ två sekunder senare ringde Robin haha så nu har jag då vaknat iaf :) Syrran och Willhelm kommer inte, det var ju tråkigt... Men jag och Samuel ska ju till Arvidsjaur ihelgen för Robin ska till Stockholm och jag vill inte sova själv i storhuset ;) Så då träffas vi då snart iaf... Robin skulle jobba över så får se vad jag ska äta till middag funderade på att göra köttfärssoppa men kändes inte lika roligt nu när jag blir själv...

Samuel har då vaknat han också och ligger i babygymmet och snurrar i cirklar och skrattar haha sötunge. Nä nu ska jag busa lite med Samuel sen göra lite gröt till han :) ha en bra kväll.

måndag

Kategori: Allmänt

hihi jag vann... Fick mitt fika, slapp gå upp och stänga av tv:n och jag fick se film på datorn ;) Såg "the change up" haha så himla rolig film visst man förstod vad som skulle hända men ändå sååå se värd! :P

Idag kommer syrran och Willhelm hit får se vad vi ska hitta på :) har köpt barn yatzy som vi kanske ska test spela. Ha en bra dag!

söndag

Kategori: Allmänt

Klockan är bara nio och jag ligger i sängen och funderar om jag skulle sova, se film eller gå upp och göra lite fika?? Känner att det skulle vara ganska gott med varm choklad och två mackor :P

Fick just Robin att gå och göra mitt fika men då skulle han ha datorn OCH jag skulle gå upp och stänga av tv:n haha kan han ju glömma ;P fast risken är ju att jag inte får mitt fika om jag inte gör som han säger men då får han då inte datorn! haha vi får väll se vem som vinner...FORTSÄTTNING FÖLJER....

15 januari

Kategori: Allmänt

Söndagar är alltid lika sega... Robin och Benz är på bärgning haha får höra senare hur det har gått :D

Igår gjorde jag kycklingwok och Robin gillade det (eller sa då det) haha han tycker inte om kyckling men nu när jag hittat något som han gillar så ska jag göra det ofta ;D Sen spelade vi lite wii och började "bråka" som vanligt när vi spelar wii haha som sagt inget bra förhållande spel ;) Sen kollade vi på gladiatorerna, alltså är det bara jag som blir lite rädd att gladiatorerna ska göra någon riktigt illa? Känns som att dom är lite väl våldsamma...

Idag skulle vi även fara och titta på ett bord men dom var inte hemma så kanske blir lite senare när Robin kommit hem :) Sen är det ju även bingolotto ikväll, vann ju 100kr förra söndagen så vi satsar på 200kr ikväll då ;)

Nä nu ska jag vila lite i soffan innan Samuel vaknar...

Min lilla sheriff

barnenshus

Kategori: Allmänt

Köpt en mössa till Samuel.. 250kr för en mössa! Ganska dyrt för en mössa men det är väll märket som man betalar för. Tycker faktiskt att på vinterkläder kan man köpa lite dyrare för bättre kvalitet. Den verkar iaf jätte mysig och varm.

Så här ser mössan iaf ut, han har även tossar i samma stil ↓


Jag var även på dollar och köpte panelgardiner till Samuels rum så nu ska jag stryka dom medans han fortfarande sover. Ha en bra kväll!

helg

Kategori: Allmänt

Igår vände sig Samuel från mage till rygg (medvetet) flera gånger och han tyckte det var lika roligt varje gång han hamnade på rygg! :) Robin handlade igår vilket verkligen behövdes! Sen på kvällen så spelade vi wii, super mario... Haha dom är ju gjorde för att spela tillsammans men jag tror inte det är så bra för förhållandet att spela wii man blir ganska arga på varandra ;)

Idag ska jag nog fara på dollar och kolla efter gardiner och köpa fotoramar :) Det börjar ju faktiskt vara rätt fint här hemma nu, kanske skulle man ta lite kort som jag har lovat ;) vi får se...

I mina ögon så är han fortfarande så här liten

torsdag

Kategori: Allmänt

Var så trött idag så efter Samuel fick mat där vid sju tiden så försökte jag få han att somna ( vilket han aldrig brukar göra) men han somnade och jag också och det var så himla skönt att vara utvilad! :P

Vi har då hunnit vara ute på en promenad och det är ju inte roligt när Benz får upp något spår efter en hund och han ska försöka komma ikapp eller vad han nu håller på med! Man blir ju lite arg på han då... När jag var gravid och Benz drog i kopplet så börja jag gråta, haha! Roligt nu men inte då ;) 

Ikväll måste vi handla! Har inte blivit de senaste dagarna men idag måste vi för mjölken är slut ;)

Nu ska jag vika tvätt och efter det ska jag bara busa med Samuel :) Jag brukar lägga Samuel på mage framför Benz och så ligger Benz där så snällt medans Samuel "klappar" han :P

Samuel och hans mormor :)

mitt lilla charmtroll ♥

Kategori: Allmänt



Nu har ju vintern kommit hit på riktigt -17 ute, usch! Fick elda i morse för att inte frysa ihjäl eller nu kanske jag överdrev men det var nästan så illa! :) Skulle ha varit skönt att bara ligga i sängen hela dagen men måste ta tag i tvätten... Ikväll måste jag och Robin ut och köpa hundmat till Benz, posta lite brev och kanske fara in på dollar och titta efter gardiner till Samuels rum ;P handla måste vi också göra... Nä nu ska jag dricka kaffe sen plugga lite taxiteori innan Samuel hinner vakna. Ha det bra!

8 januari

Kategori: Allmänt

Har varit ute på en lång promenad med Robin, Samuel och Benz :P

Benz har fått för sig att ligga i Samuels rum på nätterna så nu varje morgon när Samuel vaknar och man tänder lyset så ligger Benz på Samuels lekmatta :) ganska gulligt tycker jag...

Samuel har även upptäckt att Benz är väldigt rolig att titta och ta på.. Vilket Benz kanske inte tycker är så roligt men han låter då Samuel hålla på iaf :P

Nä nu ska jag dricka lite kaffe och se på tv. ha det bra!

lördag

Kategori: Allmänt

Robin är på bärgning men borde nog vara tillbaka närsomhellst och då ska jag gå och duscha! :P Har skrivit ett brev till världens bästa vän och jag tror att det uppskattades! Fanns mycket som jag ville skriva men fick korta ned det lite och så kanske det blir ett till brev nån annan gång :)

Nu måste jag nog väcka Samuel (han har sovit sen klockan två) så att han kan sova ikväll/natt också... Ikväll blir det att se på gladiatorerna, hoppas att det är lika bra som det var förr!

Nä bäst att väcka lillkillen!

onsdag

Kategori: Allmänt

Har varit ute och gått på morgonen, renbäddat i gästrummet, lekt med Samuel, matat Samuel, bäddat sängen, diskat (satt på diskmaskinen ;) och nu dricker jag kaffe... Man hinner rätt mycket när man går upp klockan sju!

Nu ska jag plugga lite taxiteori sen kommer nog Samuel vakna så får se hur mycket man hinner lära sig :P

2012

Kategori: Allmänt

Nytt år och detta år påbörjar man inte med att vara gravid ;) Utan detta år ser man fram emot alla "första", Första gången Samuel sitter, kryper, står, går, födelsedag och massa massa mer! :P

Det finns så mycket att se framemot detta år :)

Nu ska man äta lite lunch och titta på när Robin håller på med köket ;P Ha det bra!