aannica

Thanks for the memories

nyårslöfte

Kategori: Allmänt

börja blogga mera?

18dec

Kategori: Allmänt

Ja dagarna går så himla snabbt och snart är det JUL!!! börjar få lite (mycket) julpanik, har inte bakat eller förberett någon mat så hur det här ska sluta vet jag inte! Har kvar att köpa julklappar också, S.U.C.K. Tror jag ska göra snickers ikväll så är då det gjort... Men Malin kommer ju på tors/fre? då får man hjälp eller så kan vi iaf stressa tillsammans ;P Vi kommer ju fira jul hemma hos oss :)
 
I fredags hade vi lilla julafton när mamma och pappa var hära (eftersom vi inte träffas igen förrän efter jul). Samuel och Lucas fick leksaker och kläder, Samuel älskar sin helikopter :)
 
Vi var ju även och kollade på Magnus och Soran i fredags och dom var grymma! Så himla roliga dom var skrattade konstant tills.... Det var någon som skulle fria till sin flickvän alltså om Robin skulle göra något sådant (fast vi är ju redan förlovade) så skulle jag nog slå ihjäl han!! sååååå pinsamt! stackars henne.... :P
 
Varför jag sitter här och skriver ett blogginlägg vet jag faktiskt inte kanske för att slippa ta tag i allt, menmen man måste kanske börja med något iaf...
 
Imorgon är det Samuels sista dag på dagis, sen har vi jullov! Då har jag tänkt att Samuel ska bli helt blöjfri (iaf på dagarna hur det går på nätterna vet jag inte) han har ju varit riktigt duktig förra veckan och denna vecka,  han har gått och satt sig själv på toa och kissat, så det går framåt.
 
Nä ta tag i saker då.... ha det bra! :)
 
Så söööta kusinerna är :)
 

12dec

Kategori: Allmänt

kanske skulle ha uppdaterat!
 
Seriöst så har jag varken tid eller ork till att blogga enda anledningen att jag bloggar nu är för att jag väntar på att tvättmaskinen ska bli klar ;) haha... Lucas sussar och Samuel är på dagis.
 
Vad händer just nu i vårat liv?
 
Ja Samuel är busig som vanligt och just nu övar dom på julsånger på dagis så han sjunger för fullt här hemma, det är så gulligt och man blir ju så stolt över han! :) Efter jul ska han börja på ett nytt dagis eller han ska ha lite jullov först från 19dec - 8januari, det dagiset är närmare oss så vi kan gå dit och lämna/hämta =skönt!
 
Lucas växer så himla fort i fredags vägde han på 6mån kollen, 8100g och var 69lång! Det är ju verkligen skillnad på han och Samuel. Samuel vägde när han var 6mån 6600g och var 66lång, men då var ju Samuel en liten skit när han föddes ;) Lucas har även fått utskrivet bricanyl för han låter som en perkulator ibland... Fast vi har inte hämtat ut det än för att dom hade ingen medicin på apoteket (PÅ APOTEKET!) man kan ju tycka att dom ska ha medicin på apotek men tydligen inte! Så vi skulle få sms när det kommit!
 
Imorgon ska jag och Robin fara och kolla på Magnus Betnér och Soran Ismail, kommer nog bli toppen! Mormor&Morfar kommer och barnvaktar sina barnbarn ;) Julklappar skulle dom visst öppna också. Blir första gången jag och Robin gör något helt själva på 2,5år!
 
Nä nu är tvättmaskinen klar! ha det fint så ser vi väll när jag skriver nästa gång ;)