aannica

Thanks for the memories

lördag var det idag?

Kategori: Allmänt

Piteå summergames helg = trafikkaos, trafikkö, dåliga bilförare och de flesta är dåliga på att följa trafikreglerna! Varför sätter man sig i en bil en sådan helg? Det är ju den stora frågan... Jag sa till mig själv före denna helg att jag inte skulle ut och köra bil men ändå så har jag gjort det ett X antal gånger! Och imorgon om det är uppehåll så har jag tänkt sätta mig i bilen igen(!) för att köra mot Öjebyns kyrkmarknad.
 
Hade tänkt få med mig Robin idag till kyrkmarknaden men uteslöt det och åt middag på sjöbodan istället :) Samuel och jag har varit (är) sjuka så vi (jag) har inte haft så mycket energi till att göra något. Jag kan inte förstå hur Samuel som har haft 38 grader i feber kan ha så mycket energi och kryp i benen (haha tyckte att jag var rolig nu) han sitter verkligen aldrig still. Själv ligger man som en strandad val i soffan och ber till gud att man ska klara av hela dagen med en väldigt "pigg" 11månaders busunge.
 
Hyrde en film idag också; this means war. Den var bra, se den! Nu ska jag lägga mig i soffan, tycka liiite synd om mig själv och äta godis! :) ha det bra!
 
Förresten! Jag har ju inte skrivit att Samuel har ääääääntligen sagt mamma!!!  *STOLT* pappa har han sagt i flera månader men nu är mamma det nya favvo ordet ;) Sen att han sa Benz före han sa mamma det ska vi inte ens prata om ;P
 
Samuel sitter i traktorn med hans mormor. Det var mycket roligare när han satt i traktorn med sin morfar och han startade den!
 

28 juni

Kategori: Allmänt

Börjar bli sjuk :( det rinner bara tårar från ögonen ser ut som om jag har gråtit i flera dagar :P haha.
 
Har fortfarande inte fått mitt paket från Nelly! Hoppas det kommer idag annars måste jag höra av mig till dom igen och då skulle dom försöka spåra paketet.
 
Robin ser man inte så mycket av på dagarna eller kvällarna för den delen, men det är ju lite stressigt så här en vecka före allvaret börjar.
 
Midsommar var vi ju i stugan med hela tjockasläkten, åh vad sjuka de kan vara ibland men roligt hade jag och många skratt fick man :)
 
Iveckan har jag hunnit träffa Jessica och lilla söta Harry och vi har varit på stan också. Ska ha med mig Jessica sen och träna med brandmännen ;)
 
Bilder från midsommar ;
mamma, Samuel och Rafaela dansar runt våran fina midsommarstång ;)
Samuel äter våfflor.
 
Nä nu vaknade Samuel, får lägga in fler bilder sen :)
 
 
 
 

21 juni

Kategori: Allmänt

Nu har jag nästan packat in allt i bilen. Jag och Samuel + Benz far till stugan senare idag.
 
Igår var vi och kollade på lokalen, det bästa var ju att det fanns ett gym och en sporthall så jag var ju bara tvungen att skjuta lite basket! Det var ju ett tag sedan men oj så kul det var! :)
 
Nu är kaffet klart så ska dricka en kopp i lugn och ro innan Samuel vaknar ;) ha en trevlig midsommar! ♥
 
Bjuder på lite bilder också; det gick så himla segt, laddar upp bilder från midsommar efter helgen! :)
 

onsdag

Kategori: Allmänt

Besvikelsen när mitt paket från Nelly inte kom med posten idag... Men då måste det nog komma imorgon för då har det gått 6 dagar! Roligt med något nytt till midsommar :) hoppas hoppas.
 
Jag och Samuel har varit ute på en promenad, dock så blåste det ganska mycket så det blev en kort promenad. Samuel har blivit väldigt duktig på att slita av sig mössan och jag vill inte att han ska få öroninflammation så då gick vi hem istället.
 
Robin håller på att flytta möbler till den nya lokalen så vi får se om vi far dit och tittar lite senare idag :)
 
Det var lite segt att ladda upp bilder med det "nya" blogg.se men det kanske blir bättre..
Samuel tycker det är roligare att klättra över/genom läragåstolen än att gå med den :)

20 juni

Kategori: Allmänt

Oj! Vad konstigt med det nya blogg.se men man ska väll bli van det också...
 
Har nyss satt igång en tvättmaskin, diskmaskin och torktumlaren går också, hoppas ingen propp går ;) 
 
Imorgon far vi nog till stugan för att fira midsommar, det kommer bli skönt och Benz följer också så han kommer nog trivas när han får springa lös hela dagarna :)
 
Just nu väntar jag på att posten ska komma och jag hoppas (!!!) att mitt paket från Nelly kommer, då skulle jag bli jätte jätte glad! 
 
Igår fick jag föresten en sovmorgon till halv tio, faster Malin tog hand om Samuel. Det var längesedan man fick sova ut och gud så skönt det var. Robin, Mattias och farfar Rolf la klart taket igår också.
 
Posten verkar då aldrig vilja komma... Man kanske skulle ha gjort någon nytta istället. Ha det bra :)

17

Kategori: Allmänt


Klätterapan nr1!




Robins tårta :P




Vad tur vi har haft med vädret! Igår blev det ett nytt tak på huset eller halva taket iaf! :) Jag rensade klart ogräs och gjorde snyggt runt blommorna :) Samuel och jag lekte också utomhus och gick på en promenad till munksund och tillbaka, det var riktigt varmt!

idag blir det nog att vara inne eftersom att det regnar!  Ikväll får vi finbesök :)

14 juni

Kategori: Allmänt

Har nyss beställt lite kläder från nelly! Var nödvändigt, har nästan inga sommarkläder.

Sitter och ser på "huset vid sjön" - oj vad jag gillar den filmen. Idag har vi varit ute i det fina vädret, firat Robin som fyller 21år och ätit tårta :) Kanske blir lite mer tårta sen om Joel kommer förbi.

Nä ska fortsätta se på filmen. Ha en bra kväll. (ska ladda upp bilder från kameran imorgon)

onsdag

Kategori: Allmänt

Igår var det riktigt skönt ute och idag är det lika fint! :D Vi var och spelade vollyboll igår med Jessica, David, Karin och Tommy. Riktigt trevligt :) Tror vi tjejer var bäst ;) Robin och Samuel tittade på medan vi andra spelade. Idag är jag svullen och har blåmärken på armarna! haha.


Idag ska vi nog vara ute hela dagen :) Ska gå på en promenad snart med Samuel så att han får sova. Sen får man väll se vad som händer :) Måste baka också för Robin fyller ju år imorgon!

Sol! Äntligen...

Kategori: Allmänt

Skönt att vakna och det är fint väder, man blir direkt på bra humör då :)
Har iallafall varit ute och rensat ogräs. Fortfarande väldigt mycket kvar och det går inte så fort när man ska hålla koll på Samuel som försöker äta gräs och alla äckelgetingar som flyger överallt!
Vi gick in för en stund sen när det började regna men nu är det då sol igen! Samuel kryper/klättrar under köksbordet, ha ha. Han är verkligen överallt just nu och ska ställa sig upp efter allt. Igår ställde sig Samuel upp efter Benz. Benz var väll inte så nöjd men han stod då kvar tills Samuel satt sig ned :P

Måndag

Kategori: Allmänt

Har inga större planer idag. Tråkigt väder ska det då vara jämt också! Skulle ha varit ut och köpt en kruka till min tomatplanta och lite jord också, får göra det när Samuel har vaknat och ätit lunch. Håller på att fixa Samuels gunghäst som han ska ha i sitt rum. Den är jättefin! Måste limma lite också sen är den nästan som ny :) Skulle ha fixat en svans till hästen men det får nog bli lite senare. Nu vaknade trollungen, ha det bra...

lördag

Kategori: Allmänt

Testar att blogga via mobilen. Idag harjag rensat ogräs och det är mycket kvar! Hoppas på bra väder imorgon så kan jag fortsätta. Sitter och ser på caged - det är faktiskt riktigt bra och spännande :-D Nä nu ska jag äta lite vattenmelon och se om det finns något bra på tv.

fredag

Kategori: Allmänt

Varit hos tandläkaren och inga hål! När jag kom hem så sov Samuel, så vet som inte vad jag ska göra nu. Robin har farit till Luleå så han kommer väll inte hem förrän middag :p

Igår överraskade Robin mig med blommor och en tomatplanta och sa grattis på 4års-dagen. Bara det att han kom ihåg det gjorde mig lite misstänksam... Han hade ju dock inte kommit på det själv utan någon hade skvallrat efter att ha läst min blogg ;) men blev lika glad ändå!  

Nu ska jag dricka lite kaffe, ha en bra helg!

7/6

Kategori: Allmänt

Undra om Robin kommer ihåg att vi har varit tillsammans i 4år idag!! Det har hänt så mycket på 4år eller mest inom 1år! ♥  älskar dig!

Okej nog med snuttigullgull...

Igår var det nationaldagen, undra om de är många som firar den? Mamma&pappa kom då iaf hit och dom hade med sig rökt lax, bröd och sås! Det blev över också så det ska vi äta till lunch idag :) Sen blev det stan och jag köpte ingenting. Vi (mamma) gjorde skedpalt till middag och efter middag körde dom hem igen. Avslutade kvällen med grey's och det var nog det bästa avsnittet på länge! :)

Idag regnar det iaf inte! blir nog en promenad senare idag.

hur söt? :D

Kategori: Allmänt


Måndag

Kategori: Allmänt

Oj vad jag känner mig trött idag... Regnet öser ner! usch.

Igår var vi iaf till skeppet och det var mycket folk. Vi lekte lite med Samuel sen kom Joel förbi och vi åt lite middag. Vi hade tänkt bowla men tydligen var det stängt pga dåliga banor... Vi spelade biljard istället och jag vann mot Joel! bara för att han satte 8an! ;D Sen fick Robin och Joel spela och Samuel kröp omkring på golvet, han är så lätt road! :) På kvällen såg vi även en film - in time. Ganska bra faktiskt. Sen blev det BigBrother och efter det sängen! Tycker absolut att det var rätt som vann.

Idag ska jag städa, det behövs verkligen! Syrran och barnen kommer hit idag också! kul :)

Samuel älskar att bada! :)

Betessläpp 2 juni

Kategori: Allmänt


Varit och kollat på betessläppet i Svensbyn. Samuel var lite skeptisk haha :)