aannica

Thanks for the memories

27 mars

Kategori: Allmänt

Tisdag idag då och helgen gick fort som vanligt, vi kunde ju tyvärr inte fara och bowla. Ibland suger det att inte ha någon i närheten som kan vara barnvakt  visst han har sin farfar här men han har ju taxi och bärgning så det går ju inte. Men vi for till jävre istället och grillade lite och åt våfflor hos Joel det var helt okej! :P 

Idag ska vi nog ut och gå sen skulle vi till beijer och kolla kakel till köket! :) Robin stannar kanske här hemma ihelgen och jobbar lite på huset och jag far till Arvidsjaur! Skulle tydligen vara marknad också! :D

Måste ju även säga att våran lillhall blev jättefin, smakprov ↓

21

Kategori: Allmänt

Idag vaknade Samuel 05,30... Tror vi måste öka "dosen" av välling på kvällarna! Eller prova någon ny välling så att han blir mättare och sover längre för jag börjar bli en riktig bitch när jag inte får sova! ;) 

Idag satte sig Samuel upp helt själv, duktig kille! :) Han håller även på att börja krypa fast just nu så ställer han sig på alla fyra och slänger sig fram, men snart så får han nog in tekniken.

Idag (när Samuel har sovit) har jag satt upp renoveringsmatta i lillhallen och målat väggarna. Ska även måla lite ränder på väggarna, grå, svart och grön. Kommer bli jätte fint när det är klart :)

Samuel håller på att bli frisk! Får se om man kan få in en dejt nästa vecka med någon, de flesta verkar ha fullt upp. Ihelgen ska vi nog fara till bowlinghallen, måste höra med Robin hur vi skulle göra :)

Nä nu ska jag se "Once upon a time", undra hur sur Robin kommer bli på mig? ;) Ha en bra onsdag!

Mars 19

Kategori: Allmänt

Måndag igen... Varit vaken sen klockan 06.00! Börjar kännas i ögonen nu ;)

Malin och Mattias har varit här under helgen. Robin har fixat täckskivor ovanför garderoberna, han var inte så smart som byggde in verktygen! Haha. Men han fick då ut verktygen utan att behöva ta ner täckskivorna! :D Sen har det blivit lite småfix också.. Jag har faktiskt satt upp renoveringsmatta på väggarna i lillhallen behövs bara lite mer matta sen är det bara börja måla! :)

Nä nu ska jag göra lite "måsten". Ha en bra dag!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Mina brownies blev inte alls goda! Måste verkligen köpa en ny ugn (ja! jag skyller på ugnen). Svårt att baka när alla symboler är borta. Visst jag följde ju inte receptet heller så lite mitt fel kanske? ;) Håller mig till att göra chokladbollar tills vi köpt en ny spis! :)

Igår var vi till EM och jag köpte en "diskmedelspump" och gardiner till Samuels rum, jättefina! :) När vi kom hem lekte pappa och son i Samuels rum. Frågan är ju vem som lekte mest?

Idag ska vi nog ta det lugnt försöka krya på oss och bli friska till nästa vecka.


Gladskit

12 mars

Kategori: Allmänt

Är verkligen sämst på att blogga just nu! Veckorna går så himla snabbt och jag längtar till påsken (inte för att vi har bestämmt vad vi ska göra då, men nått roligt blir det iaf) och sommaren längtar jag till också gud så skönt!

Ihelgen har vi bara varit inne, Samuel och Robin har haft feber och nu börjar jag bli sjuk och Samuel håller på att bli frisk! :) Var ut en sväng med Benz på lördagen skönt med en promenad! Sen på kvällen blev det lite melodifestival, tycker egentligen inte att det är bra men fanns inget annat att se... Joel och Erik kom förbi en stund också. Igår söndag så var det en slödag/sjukdag.

Hoppas att Samuels förkylning går över så att man kan fara ut och göra något i veckan. Funderar på att fara till Arvidsjaur i veckan eller nästa.. Ska fundera lite över det.

Har bakat brownies idag så ska smaka dom och hoppas att det blev något! :) Ha en bra dag/vecka! ;)

Mars

Kategori: Allmänt

Onsdag idag va? haha håller verkligen inte koll på dagarna... Det är iaf 7 mars det vet jag! :P

Blev en tidig morgon när Samuel vaknade kl. 5.45, han somnade om för 15 minuter sedan... Så nu är man då pigg efter andra kaffekoppen ;)

Ihelgen var iaf syster med familj här så vi for och lekte på nimbys, Samuel fick leka i bollhavet med jag och Ida medans de andra barnen + Perra & Robin for runt och klättra och åkte :) På kvällen spelade vi "med andra ord" och drack lite gott ( det blev lite mycket för vissa ;) Efter ett roligt samtal med mamma&pappa så gick vi iaf och la oss!! :P 

Nä nu ska jag väll göra nån nytta innan Samuel vaknar :) ha en bra dag!