aannica

Thanks for the memories

28Juli

Kategori: Allmänt

Den 28 juli kom det en liten Samuel 2955g och 49cm lång :) och han är helt perfekt!

Vi fick komma hem igår och allt har då gått så bra, Benz snusar på han och undrar lite vad det är för något :)

Idag fyller jag 20år! Grattis till mig. Mamma och pappa skulle komma förbi senare idag :)

:)

Kategori: Allmänt

Idag känns allt bra och solen skiner så idag är humöret på topp :) ska snart fara till mvc och mäta magen + lyssna på lillhjärtat :) Är en ny barnmorska också så får se hur det blir... Nä nu måste jag fara :)

new day

Kategori: Allmänt

känner mig nedstämd vill bara gå och lägga mig under täcket och invänta en ny dag/bättre dag... Är antagligen gravidhormonerna som spökar. Robin är och hjälper Chris med bilen får se när han kommer hem, säkert sent...

Imorgon ska vi iaf fara på pdol på dagen och kika lite :) gonatt!

27 juli

Kategori: Allmänt

Vaknade imorse av att jag var pissnödig och hungrig så hade världens kramp i magen tog mig ju knappt upp! haha. Men nu känns det bättre :)

Idag ska vi fara på socialtjänsten för att fastställa faderskap; alla som är ogifta måste tydligen göra det så att barnet får rätt till att ärva av pappan... Mycket som man ska hålla koll på ska ringa till försäkringskassan också och reda ut lite saker.


Willhelm och Rafaela när det åkte karusell på piteå havsbad :)

v38!

Kategori: Allmänt

Fick energi från ingenstans idag och ställde mig och bakade bullar! Nu har jag varit och bjudit svärfar och Robin på bullar och tur var väll det för dom fick besök så det passade perfekt med bullar och kaffe! :)

Idag är jag inte ens trött brukar alltid sova på dagen, minst 2h! haha helt sjukt att man kan sova så mycket men det är jobbigt att bära på ett barn... sååå jag skyller på det :P

Går in i v38 idag! inte länge kvar eller kan ju egentligen få närsomhellst men jag tror att jag kommer gå över tiden och få den 20 augusti!

Du är i vecka: 38

Du är i månad: 9

Antal graviditetsveckor och dagar: 37 veckor 0 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 21

Mina fina ♥

25 juli

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit ute på stan och inhandlat det sista som vi behöver till bebisen :) Har även packat lite till i flyttlådor sånt som vi inte behöver den närmaste månaden. Vi flyttade fram datumet så vi flyttar in i huset 1 september istället för 1 oktober :P

Tjockismagen :)

less

Kategori: Allmänt

Är såååå less på att vara gravid vill hellst att bebisen ska komma nu! vill ha tillbaka min egen kropp och kunna sova hur jag vill, jag längtar tills jag kan sova på mage igen! Men jag antar att jag får vänta några veckor till innan han vill komma ut.. Men dom säger ju att den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge :)

fredag

Kategori: Allmänt

Har packat lite i flyttlådor idag + nästan packat klart i BB-väskan :) duktig duktig..

Känns skönt att man har allt klart för bebisen nu eller har lite småsaker som måste köpas men inget som är panik och måste köpas nu :) eller ja blöjor det måste vi köpa nästa gång vi handlar :)

Nu ska jag ut med benzen :)

morgonmys

Kategori: Allmänt

v37!

Kategori: Allmänt

Du är i vecka: 37

Du är i månad: 9

Antal graviditetsveckor och dagar: 36 veckor 2 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 26

26 dagar... inte länge kvar! :D

grattis

Kategori: Allmänt

Vaknade nyss var skönt att sova lite längre :)

Igår var vi på tillväxt ultraljud och inte var det då nå fel på Samuel eller på hans vikt, han kommer väga kring 3400g när han kommer ut så det blir inte alls nån liten unge (som dom trodde), helt normal alltså! :)

Efter ultraljudet for vi (Robin, syrran, Perra + barnen) och badade på gläntan. Jag var den enda som simmade eller Rafaela försökte ju simma i en liten pöl hihi.  Det blåste kallt så vi for till havsbadet, ungarna fick åka karusell och leka i lekparken, mjukglass åt vi också! riktigt trevligt :)

Idag far dom hem eller har nog redan farit för Rafaela fyller 3år idag! Vi firade henne igår :)

Nu ska jag äta frukost!

En liten Rafaela :)

19 juli

Kategori: Allmänt

Vaknade för en stund sen försöker få upp Robin så att vi kan fara till Rolf där syrran står med husvagnen :) Igår var vi på stan och det börjar bli lite jobbigt att gå känner jag haha :P

Sen for vi på skeppet och lekte, Rafaela ville inte därifrån så vi fick nästan dra ut henne! :P

Idag hade vi tänkt fara och bada men det regnar då just nu så vi får väll ta och hitta på något annat :)

lördag

Kategori: Allmänt

Inte hänt så mycket idag och kommer nog inte göra det heller...

En liten Benz ↓ oj så söt han var :)

äntligen

Kategori: Allmänt

Wihoo nu har man jobbat klart!! :) känns väldigt skönt! :)

Var på mvc idag och åter igen hade hon svårt att mäta magen så nu när hon ringde spec mödra så fick jag en tid på onsdag! Då blir det ultraljud för att kolla så allt är bra och att han växer som han ska.

Har sovit en stund efter middagen, hade så ont i ryggen. Nu känns det iaf bättre, Robin är och köper godis och när han kommer tillbaka så ska vi se på en film :)

Magen idag, tycker den har växt jätte mycket :)

städat

Kategori: Allmänt

Ja nu har jag och Robin varit duktiga att dammsuga, dammtorka, renbädda och efter Robin var klar med dammsugningen och jag var klar med renbäddningen så la sig Robin i soffan och jag i sängen och så somnade tydligen båda! Robin sover fortfarande har sagt åt han flera ggr så nu ska jag inte tjata nå mer :)

Nä nu måste nog Benz ut :)

14juli

Kategori: Allmänt

Sista dagen imorgon! ska även till MVC imorgon får se hur han växer :)

Jag och Robin håller på att städa i lägenheten lite just nu håller han på att få igång dammsugaren haha fast den vill inte :P .... jo nu startade den... Måste kolla så att det blir rätt gjort ;) skriver sen!

13 juli

Kategori: Allmänt

Vaknade lite tidigare idag, känner mig utvilad. Det har inte varit lika varmt inatt och jag har inte behövt gå på toa mitt inatten! :)

Just nu så längtar jag till så mycket! Jag längtar tills på fredag då jag jobbar min sista dag, jag längtar efter lilla bebisen och så längtar jag tills vi får flytta in i huset :) som blir 1 oktober!

Du är i vecka: 36

Du är i månad: 8

Antal graviditetsveckor och dagar: 35 veckor 1 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 34

sista veckan

Kategori: Allmänt

Ja, nu har jag påbörjat sista veckan på munksunds gruppbostad. Skönt att vara ledig och Robin påbörjar ju även sin semester nästa vecka så det blir hur bra som hellst! Då kommer även Syrran med familj hit så vi ska väll bada och sola ;) Kanske fara till huset och börja fixa, vi ska skriva papper idag och fråga tanten om vi kan få nyckeln lite tidigare :)

arvidsjaur

Kategori: Allmänt

Sitter hos syrran varit barnvakt ikväll och det har gått jätte bra. Imorgon blir det att fira Thea, beställde en present men den hann inte komma men nu ikväll fick jag ett sms att den fanns att hämta ut, typiskt!

Kan även meddela för er som varit nyfikna att jag och Robin har köpt hus!! så skönt :P fin tomt också där Samuel och Benz kan leka :)

Kollade igenom några kort som Ida har på datorn och hittade gamla kort på Ida och mamma och nog har dom då gått ner mycket i vikt det syns kan jag säga! :)

gråtattacker

Kategori: Allmänt

Tycker synd om Robin som har en gravid flickvän med massa hormoner och humörsvängningar. Haft lite gråtattacker tidigare idag och sen när det som hade gått över tittade jag på Robin, han var alldeles uppsvullen under ögat (allergi) så då sa jag det till han och då sa han lite irriterat ja vad tror du det kliar ju i dom! Då sa jag du behöver inte låta så arg för då börjar jag gråta och så gjorde jag det! haha :P

Så här i efterhand låter det ju jätte konstigt/roligt och inte alls något att bli ledsen över men just i stunden är det allvarligt hur löjligt det än låter haha!


Imorgon jobbar jag 8-12 sen kör jag och Benz till arvids kommer nog bli roligt :)

7juli

Kategori: Allmänt

Allt var bra med lilla S, jag följer min kurva igen! :) Fick även höra lillhjärtat slå alltid lika härligt ♥

Nu ska jag iväg och jobba till nio skönt att det här är min sista kvällstur nästa vecka jobbar jag bara dag och sen är jag ledig(!) kommer bli så sköönt att få vila upp sig lite :)

Nä måste fara ska skjutsa Benz till farfar Rolf också :)

torsdag

Kategori: Allmänt

Var visst några som blev nyfikna :D tyvärr kan jag inte säga än, håll ut! haha jag vet att Thea håller på att dö av nyfikenhet ;)

Du är i vecka: 35

Du är i månad: 8

Antal graviditetsveckor och dagar: 34 veckor 2 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 40



Nu ska jag iväg till MVC och då får vi se om det kanske blir ett till ultraljud eller vad dom säger.

happy

Kategori: Allmänt

wihooo nu är jag liiite (mycket!!) glad :D skriver sen varför ;) nyfikna????

magen v.34

Kategori: Allmänt

2 juli

Kategori: Allmänt

Var på MVC igår och barnmorskan har svårt att mäta magen för att han ligger så långt inne, hade samma mått som förra gången. Fick ny tid nästa vecka då ska hon försöka mäta igen och visar det samma blir jag skickad till speciallist mödra så ska väll dom kolla på magen. Barnmorskan tror inte att det är nå fel men bättre att kolla så att man vet.

Igår var jag på stan med syrran, perra och barnen gick runt och kikade lite. Köpte en present till mamma som fyller år imorgon. Sen åt vi grillat till middag och efter det for vi till skeppet och lekte lite, jag lekte också. Jobbigt var det att klättra upp och ner och krypa hit och dit, efter ett tag fick jag sammandragningar haha så då var det färdig lekt :P  Sen efter skeppet blev det stan en sväng som hade kvällsöppet eftersom att det är Piteå summer games (jobbigt med så mycket folk, speciellt när man ska köra bil man tar sig ju knappt fram och ingen vet hur man ska köra!).

Idag ska jag jobba hela dagen. Skulle egentligen börja halv elva men fick ett sms att jag kunde börja kring tolv, skönt! Så ska nog städa lite här hemma innan jag börjar :)