aannica

Thanks for the memories

lite bilder från arvids

Kategori: Allmänt

Rafaela vill att Samuel ska sitta i hennes knä.

Dansar med morfar.

Busar i soffan med mormor.



gullunge!


Har massor med bilder men orkar inte ladda upp flera :)

Gått en promenad med Samuel och Benz. Tycker att vi kan få en riktig solig dag snart! Idag kommer Robin hem också! Inte roligt att sova själv... Nä en kaffekopp och sen göra lite nytta medan Samuel sover :) ha det bra!

30 maj

Kategori: Allmänt

Sitter här i min ensamhet (synd om mig ;)... Robin är på väg till Västerås och Samuel sover redan, han var jätte trött. Frågan är ju vad man skulle ha hittat på? Har en diskmaskin som måste tömmas, ett golv som måste skuras och en hund som skulle behöva lite manikyr... Sen har jag ju ca; 10st fönster på nedervåningen som skulle ha behövt lite kärlek... Men jag tror jag gör det imorgon istället ;) Köpte en tidning idag (mama) tror jag ska läsa den istället. Den kändes mer lockande! Benz manikyr får vänta till imorgon, då kan vi nog klippa dom ute så blir det mindre att städa också :P beroende på vädret såklart...

Idag har vi inte gjort så mycket. Har handlat och lekt inne med Samuel. Samuel är lite febrig och snorig så vi har fått spendera de senaste dagarna inne. Lite tråkigt att inte kunna vara ute när det ändå har varit hyfsat väder :) Men när Samuel blir frisk då ska vi vara ute hela dagarna! Måste rensa ogräs också men inte så lätt när man inte vet vad som är blommor och vad som är ogräs hahaha!

Hade det iaf jätte trevligt i lördags när min syster blev fru Edström. Jätte fint bröllop och vilka snälla barn vi har, inget gnäll eller skrik i kyrkan! :)

Dom var så fina! :)



24

Kategori: Allmänt

Vilket underbart väder det varit idag! Jag och Samuel har varit ute och gått och sen så lekte vi i gräset haha han var så söt! :)

Imorgon är det dagen före den stora dagen! Vi ska väll hjälpas åt och göra klart det mesta :)

Jag och Samuel saknar våran pappa Robin jätte jätte mycket!! Skönt att det bara är 2 dagar kvar till vi träffas igen! Tror ju att Samuel kommer vara överlycklig han säger pappa hela dagarna! Tykcer faktiskt att han kan säga mamma iaf en gång! :P



22

Kategori: Allmänt

Är i Arvidsjaur och här skiner solen så fint! :)

Har skurat golvet åt mamma + plockat undan lite... Någon nytta måste man väll göra! :)

Idag har syrran varit här och vi har strykit bröllopsklänningen eller bara underkjolen får stryka klänningen ikväll. Sen har jag även testat tärnklänning och den sitter perfekt! :) Sen åt vi lunch på hörnet och bror kom också dit en sväng, trevligt!

Var ut och gick en sväng med Benz och vagnen så att Samuel får sova ute i det fina vädret! och han har sovit i nästan 2h(!!). Ikväll blir det väll att stryka massa kläder och kolla på när Syrran blir sminkad. Åh så roligt, nu börjar man längta till bröllopet! :)

Nä nu ska jag försöka hinna dricka en kaffekopp innan Samuel vaknar! ha det bra!

Mamma (mormor) och en liten Samuel ♥

17 maj

Kategori: Allmänt

Försökt få Samuel att säga mamma men han säger bara pappa varje gång, suck! Dock så säger han pappa och pekar på lampan så man kan ju undra vad han egentligen försöker säga ;)

Han sa även 'hej' igår! jätte tydligt fast han sa det bara en gång och nu vill han inte säga det mera haha. 

Vi har städardag idag och Robin har varit såååååååååå duktig, han tyckte att jag skulle skriva det! Nu ska vi fortsätta!  

pussunge <3

onsdag

Kategori: Allmänt

Denna dag har spenderas ute i det fina vädret. Benz har badat, vi har krattat, eldat upp kvistar och gått på promenad(er)!

Det är otroligt mycket jobb med hus - jag skulle inte vilja bo i lägenhet men ibland skulle det ju vara lite skönt om man hade en vaktmästare som gjorde allt det tråkiga. Pensionärer som är uttråkade och inte har något annat för sig än att klaga skulle jag vilja stoppa i soptunnan och lämna på återvinningen.

Blir så glad för alla som ska ha en liten bebis, så mysigt! Blir avis men ändå vill jag inte ha ett litet syskon än, jag håller mig till mina 2-3år mellan men det är svårt att stå emot när "alla" andra ska ha en liten! Tror man har kvar massa hormoner i kroppen som skriker efter en bebis! haha :) Nä här blir det inget syskon på ett tag så får väll nöja mig med att hålla och mysa med andras bebisar! :D


Nu ska jag leta efter några skor som man kan ha till bröllopet! Ha en bra kväll!

tisdag

Kategori: Allmänt

Nu börjar man få sommarkänslor - gräset är grönt och solen skiner, underbart!

Idag har vi målat lite sen så var ju tydligen syrran här så vi mötte upp dom på barnenshus. Köpte en "hjälm" till Samuel (överbeskyddande som man är) nu kan han ju faktiskt få ramla liiite men inte så mycket ;) haha! Köpte även en leksak.


På fredag far vi tillbaka till Arvidsjaur. Kommer vara där hela helgen och veckan för Robin ska fara till södra Sverige i en vecka och jag har inte tänkt vara själv i vårat stora hus :P Den 26/5 är det ju även bröllop och jag måste komma ihåg att hämta ut tärnklännigen innan vi far... 

Hittade denna bild hos mamma&pappa. Lite stor var man väll... Mamma har fått denna av mig eftersom att den är förstor på mig och Rafaela tyckte att mamma skulle ha den på bröllopet - haha!
 


9 maj

Kategori: Allmänt

Oj vad dåligt väder det har varit på eftermiddagen! har tydligen inte varit bättre i Piteå så det kvittar väll ;)

Idag har vi iaf varit ute och gått och lunchat med Ulrika och Per har vi också hunnit med :) Sen har vi varit och handlat på dollar och Ica, pratat med många idag känns det som... Sen så höll vi ju bli påkörda av en potatisvagn på Ica och sen höll han då på att välta hela fruktståndet haha!

Nä nu ska jag väll ta och se lite hockey och vara social med mamma :)

Hittade en bild på Samuel haha så söt mitt lilla hjärta är ♥

onsdag

Kategori: Allmänt

Sitter hemma hos mamma och pappa i Arvids... Samuel leker på golvet med barbiedockor eller han biter mest på dom! ;)

Robin skulle få hjälp av Chris att skrapa huset så då flydde jag och Samuel hit så får dom jobba ostört! :P Stannar väll till fredag eller lördag.

Idag har jag inte så mycket inplanerat ska nog gå ut en sväng och hälsa på Ulrika! :) Imorgon ska vi hälsa på Inger och William och sen fara och fika med dom och Thea, trevligt!

Idag vaknade Samuel halv sex så man känner sig inte så pigg så ska väll snart lägga oss och sova en stund.

Igår gjorde jag skitprovet i Luleå och hade tre poäng ifrån godkänt! skitfågor!! haha jag är inte bitter, eller? :P

haha gammal bild på Benzen :)

Man kan inte vara glad hela tiden ;)

Kategori: Allmänt


lördag

Kategori: Allmänt

Denna dag har spenderas inne. Skitväder ute!

Undra om det kommer vara många på crusingen... Jag skulle då inte vilja vara ute och köra i detta väder :) Sen så har väll de flesta bytt till sommardäck. Man har väll denna första crusing i maj för att "inviga" sommaren (?), känns inte som sommar just nu.  

Samuel blev jättetrött efter han hade badat så han fick välling och somnade nästan direkt efter jag la ner han i sängen :)

Har varit så sötsugen men vi har inget gott hemma så sitter och käkar russin (haha!) kanske lite nyttigare än godis men man blir fort less ;)

Nä nu ska jag lägga in lite bilder på datorn och ta bort en hel del.. Ha en fin kväll i snöovädret!

Willhelm - en liten linslus ;)

torsdag

Kategori: Allmänt

Denna dag har vi varit ute och gått (munksund och tillbaka) sen iväg till barnenshus, tittade bara :) Efter barnenshus körde vi vidare till farfar Rolf där Robin fixade till sin bil så att den går att köra ;) Efter det for vi runt till olika färgaffärer. Vi ska måla om huset i sommar hade vi tänkt, ska få hit lite familj och vänner så kan de hjälpa till ;D Sen har vi varit ute och kastat boll med Benz haha tror han gillar sin nya löplina!

Igår gjorde vi 2 taxiteoriprov, klarade ett av dom, de ena hade jag 2poäng från godkänt så det kändes lite surt men bara plugga lite till för på tisdag ska jag skriva om det :) Vi shoppade även lite efter vi gjort proven köpte en jättefin skål som man kan ha godis eller något annat gott i.

Nä nu ska jag städa undan här hemma och sen blir det nog en tidig kväll är apatrött! Godnatt!

Samuel på nimbys. Han var inte still i många sekunder ;)

Willhelm :)

Rafaela :)