aannica

Thanks for the memories

lördag

Kategori: Allmänt

Idag fick jag sovmorgon åååh så skönt det var Robin och Samuel väckte mig klockan tio! :D

Nu kom Perra med barnen så nu hann jag inte skriva så mycket haha :P

fredag

Kategori: Allmänt

Samuel har börjar vakna på nätterna tror han kanske behöver lite mer ersättning på kvällen, ska testa ikväll och se om det är det som är felet. Benz ligger nu i soffan brevid mig han har aldrig förut gillat att ligga i soffan men nu har han blivit en riktig mysvovve :P


Idag ska jag och Samuel bara vara hemma och ta det lugnt, Jessica skulle nog komma förbi en sväng också inte så ofta man träffar henne nu när hon bor i Sollefteå... Det kommer nog bli trevligt :) Sen på kvällen ska vi nog fara ut och handla lite till det som vi ska ha imorgon.

29 december

Kategori: Allmänt

Åh vad trött jag är ska nog lägga mig och sova brevid Samuel...

Benz spydde imorse igen, måste nog köpa hans vanliga foder som han brukar ha. Robin får göra det eftersom min bil är översnöad och startar nog bara om man har i motorvärmaren ett tag men jag orkar inte gå ut och sätta i den, bekväm som jag är :P

Från de ena till de andra.. Igår gjorde jag korv stroganoff och potatis och usch så äckligt det var, Robin tyckte det var jätte gott men huvva jag fick inte ner det så jag åt fil ist och Robin åt upp min portion. Idag blir det lax och potatis, det är då iaf gott!

Nä sova en stund och sen börja med middagen.

Benz tycker också om smakportioner ;)

snööööö

Kategori: Allmänt

Oj vad det har kommit snö inatt! var ute på en promenad med Benz och Samuel och när Samuel somnat så skulle jag vara lite duktig och skotta gården men vi har ju en snöräv som inte går att skotta med!! Så tog snöskyffeln för att få bort plogkanten iaf så nu får då Robin ta resten! :P

Är helt slut i armarna nu... Nä en kaffekopp och kika lite på Ronja rövardotter! :)

28 december

Kategori: Allmänt

Oj kom på att Andreas fyllde år igår nu när jag skrev 28 december haha ooops, grattis till han! :D

Idag ska vi fara till bvc och Samuel ska få 5månaders vaccin, han blir ju hela 5månader idag lillkillen... Var då tur att jag gick ut för att känna om bildörrarna hade frusit för det hade dom! Så fick då upp bakluckan och tog mig till framsätet för att sparka upp dörrarna haha måste ha sett roligt ut :P

Nu ska jag ta en kaffekopp sen väcka Samuel för att fara till bvc. Det låter som att Samuel sover hela tiden men det är för att jag skriver bara när han sover haha för han sover verkligen inte mycket på dagarna! :p Fast nu har han börjar sova lite längre stunder på dagarna vilket uppskattas! :)

hihi tycker han är så söt på den här bilden :)

Biilder

Kategori: Allmänt





Mer bilder kommer upp på Facebook ;)

kväll

Kategori: Allmänt

Min och Samuels pn blev 1,5h lång, skönt! Nu sover han då igen men den här gången för natten. Sitter och ser på 27 dresses men nu blev det nyheter, suck! Robin har jobbat hela kvällen var något som de skulle fixa haha inte så insatt i vad han gör ;P Nu är han då iaf påväg hem.

Nä nu ska jag göra mig en kaffekopp sen fortsätta se 27 dresses!

tisdag

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och ska ta en powernap med Samuel, det är så himla mysigt :). Men först så ska han då få somna. Om han somnar dvs.

Det har varit en härlig jul hemma i Arvidsjaur... En rätt så lugn jul. Vi fick ganska mycket i julklapp som vi behövde, Robins favorit var nog nya bestick haha. Roligaste var ju att öppna julklapparna till Samuel :) Det var mer spännande än ens egna faktiskt.

Benz har ju inte varit så rolig idag! Han har spytt säkert tre gånger och inte lite heller!! Undra om det är för att han fick billig foder från kvantum (djurmagazinet var stängt) att han inte är van det fodret? Iaf så verkar han då må bättre nu.




Nä nu sover Samuel och det ska jag med göra, ha det bra!

22 december

Kategori: Allmänt

Blev en tidig morgon idag för att Samuel bestämmde sig för att vakna halv fem! fick han iaf att sova till halv sex och då fick han lite käk och sen började han testa sin röst (aooo, aaaaa, aooooo, AAAAAAH!!) haha sen nös han på Robin som blev måttligt imponerad :P Men så går det när man sover ;)

Idag ska jag packa in i bilen så att när Robin slutat kan vi fara direkt till Arvidsjaur :)

Samuel har ju även flyttat in i sitt rum som har sett ut som en byggarbetsplats men inte längre nu är det så fint så!

Nu håller Samuel på att somna, typiskt! Nu är jag ju pigg.. Nä man kanske skulle äta lite frukost och sen fundera om man har packat ner allt som är viktigt, är ju en hel del att tänka på! :)

Benz och Samuel

torsdag

Kategori: Allmänt

Samuel sover och jag har hunnit städa, nu orkar jag inte städa nå mer idag...

Syster och Rafaela har sovit över här inatt, så igår var vi på stan men vi köpte nog inget? haha konstigt... Eller just jag köpte en "matgrej" på barnenshus till Samuel :) Och så köpte jag klister örhängen till Rafaela, hon blev så söt :)

Idag ska jag ta en promenad med Barnvagnen och Benz nu kommer man iaf fram.

Hur mysigt ser inte det här ut? : )





13 december

Kategori: Allmänt

Åh så skönt har sovit brevid Samuel i säkert en timme och han sover fortfarande, vilket är ganska ovanligt för Samuel han brukar bara ta powernaps (15-20min) på dagarna men nu har han faktiskt börjat sova lite längre på dagarna också :) 

Var ju inte så lyckat idag när jag skulle ut på en promenad med Benz och vagnen, Det har regnat här så det är väldigt slaskigt så jag tog mig inte fram med barnvagnen så jag fick vända om... Jag drog barnvagnen fram och tillbaka så Samuel han somnade och jag kunde busa med Benz i snön haha han såg verkligen lycklig ut, han får ju inte lika mycket uppmärksamhet nu som förr men det kommer nog bli bättre och bättre ju äldre Samuel blir. För jag vill då ha kvar Benz! :) 

Håller på att städa ur Samuels rum så att han kan flytta in där, nu måste vi bara skura golvet och få upp en lampa sen kan han flytta in, det blir nog inte ikväll kanske imorgon :)

Nä nu börjar Samuel röra på sig :)



 

7:e

Kategori: Allmänt

Har städat lite men fortfarande så mycket kvar känns det som, tycker verkligen inte om att städa ´men ändå måste det göras! Benz har varit på vifft idag, förstår verkligen inte hur han tar sig loss... Så fick klä på Samuel och ta barnvagnen runt kvarteren och söka efter han. Det var faktiskt Benz som hittade oss!

Samuel sover nu och jag har tittat på baksmällan 2, såg inte hela på en gång utan har sett små snuttar hela dagen men nu har jag sett klart den ;) Tycker den var bättre än ettan så den får 5 stjärnor.

Blir lite småirriterad när jag läser "mammabloggar" allt verkar bara vara soligt och blommigt i deras liv, och det tror jag absolut inte att det är men de framställer det som att allt är perfekt och ingenting är jobbigt! tillochmed deras gråt är så gulligt! Nä det är verkligen inte så lätt att ha barn som dom framställer det! :)

Nä nu vaknar (skriker) Samuel och visst är det så underbart?? ;) haha....

Liiiten Samuel ↓

onsdag

Kategori: Allmänt

Jag och Samuel ligger i sängen och drar oss, vad skulle man ha gjort idag?? Måste städa iaf och tvätta men det kändes inte så lockande kanske far ut på stan istället :) Har ju några julklappar kvar att köpa... Till Samuel ska vi iaf köpa en hoppgunga :P´Nä nu har jag en skitunge här brevid mig så bara att gå upp då! :P

ett tag sedan nu...

Kategori: Allmänt

Det kommer bli bättre med bloggandet nu, jag fick en tidigare julklapp av Robin = en bärbardator! Men nu ska jag kolla runt lite på datorn så har inte tid att skriva! :D

Gonatt på er...