aannica

Thanks for the memories

tid?

Kategori: Allmänt

Alltså man har inte mycket egentid nu...
 
Samuel går och lägger sig vid sju/åtta tiden och när han sover så ska Lucas ha sin lilla tid innan han sover för natten efter nio tiden (han vaknar ju och äter på natten fortfarande). När båda sover så ska man försöka få lite ordning här hemma samtidigt som man håller på att fixa på övervåningen, ja man har verkligen inte mycket tid kvar till sig sjäv nu men det ändras väll snart (förhoppningsvis) när båda somnar för natten vid sju/åtta! :) men det är väll någon månad bort.
 
Vi är förresten nästan klar med det andra barnrummet, golvet är pågång och efter det är det lister kvar! :) Det blir jättefint. Jag har fixat med en byrå igår kväll och ikväll så den är färdig nu och den blev himla fin om jag får säga det själv ;)
 
Nä nu är jag helt slut och det är bäst att gå och lägga sig så man får lite sömn iaf innan Lucas vaknar. Ha det fint! Ska försöka uppdatera lite mera ;)
 
Älskar min familj!
 

ett tag sedan nu

Kategori: Allmänt

Ja det var ju ett bra tag sedan man skrev något så ska väll försöka skriva några meningar...
 
Livet rullar på... Samuel busar, tjurar, trotsar, gråter, leker, skrattar och är sådär go som bara Samuel kan vara :) Lucas sover, äter, bajsar, kissar, gråter och ler som mest när Samuel klappar hans händer :) Samuel vill ofta hålla i Lucas och han är faktiskt riktigt duktig på att hålla om han och hårt håller han också. Samuel kan vara jätte go mot Lucas men sen så kan det komma ett "tjuvnyp" så man får hålla lite koll... Det senaste hysset Samuel har gjort är väll när jag hittade han i våran säng med idominsalva över hela ansiktet och händerna! Den nya fulla idominsalvan är nu snart slut... Det är rart med barn eller hur var det? ;)
 
Nä så mycket man borde göra men så lite energi just nu, bäst att hoppa i sängen och sova en stund får skriva mer någon annan dag.