aannica

Thanks for the memories

söndag

Kategori: Allmänt

Idag har vi (Robin) bytt till sommardäck på bilarna, städat upp lite runt huset och i huset :) Snart är det väll bigbrother så ska se det sen sova och imorgon ska jag plugga för på onsdag ska jag skriva 2 teoriprov ;) Mamma (♥) kommer och är barnvakt medan vi skriver proven.

Igår var vi iaf på loppis och hittade en barnstol för 50kr som farfar Rolf ska ha vid sitt bord! :) Sen gick vi en sväng på stan, köpte en ny tärnklänning till syrrans bröllop (eftersom att den klänningen som jag skulle ha betydde något som inte stämmer hahaha!) sen blev det nimbys och oj vad vi lekte var helt slut och svettig när vi hade lekt klart! :) Samuel tyckte också det var roligt!

Hade tänkt lägga upp lite bilder men datorn ville tydligen inte det, kanske dags att ta bort lite bilder från datorn så att den blir snabbare! ha en bra kväll!

lördag

Kategori: Allmänt

Åh vad jag älskar när solen skiner redan från morgonen! Man blir på så mycket bättre humör och piggare :) gillar också att snön snart är borta på framsidan! :D

Robin och Samuel sover (som vanligt, haha) jag är inne på min andra kaffekopp, skulle verkligen ha köpt dom där stora kopparna från indiska då hade man nog bara behövt en kopp kaffe för att vakna till ;)

Nu vaknade Samuel, blev ett kort inlägg... Ha en bra helg alla :)

haha söt Benzen!

Kväll

Kategori: Allmänt

Vi har tagit det ganska lugnt ikväll, lekt lite i Samuels rum. Samuel sover och Robin ser på tv och jag sitter vid datorn haha. Ska snart vara social med Robin, kanske se på en film som vi har försökt se i en vecka men bara lyckats se en halvtimme! Men det finns så mycket annat att prioritera än film :)

Hade tänkt skriva av mig lite men det är ingen idé att slösa energi på det känner jag, så jag lämnar det osagt så behöver ingen ta åt sig!

lite bilder från ikväll ↓ Jag älskar min lilla familj ♥



Fredag

Kategori: Allmänt

helg! :)

Igår var det tjejkväll for ut med J och A, Robin var duktig och fick "natta" Samuel medans jag shoppade ;) blev en tröja, skärp x2 (tydligen), nyckelskåp och lite polkagris-te som jag ska smaka snart :) Fick ta Robins skitbil eftersom att det regnade (han har försört mina vindrutetorkare) den har ingen styrservo och bromsarna låter förjävligt när man bromsar! Man fick då skratta mycket åt den (lite pinsammt också) haha ;P

Idag har vi handlat och städat upp i köket, nu ser det ju faktiskt ut som ett kök. Nu ska jag göra mig lite te och slappa i soffan en stund, sen ska jag sätta upp nyckelskåpet på väggen :)

Imorgon kommer syster + familj, ska kolla på loppis (blev genast 70år äldre!!) sen blir det kanske nimbys, nu när Samuel kan krypa blir det ju lite roligare att fara dit. :) ha det bra!

Torsdag

Kategori: Allmänt

Inte lika fint väder idag som det var igår men det kanske blir bättre.

Igår klockan 10.00 gick jag och Samuel till farfar Rolf. Robin tog bilen och mötte upp oss där sen for vi ut till backen och kollade i byggaffärer, köpte en portal (valv) det kommer bli fint :) efter det for vi hem och åt lunch. Sen kom Jessica förbi och vi gick ut en sväng, vet faktiskt inte hur länge vi gick haha.

Efter att ha varit ute och gått ganska mycket under dagen och druckit förlite så hade jag världens huvudvärk på kvällen! Enda alvedonen vi hade hemma var flytande barnalvedon, fick dricka upp typ halva för att det skulle hjälpa :P

Sen på kvällen fick vi besök av Chris, drack lite kaffe och pratade. Vi får hoppas att han kan komma och hjälpa till med taket i sommar, då går det ju lite fortare :)

Just nu sover Samuel och Robin och jag har duschat. Nu ska jag dricka lite kaffe så att man orkar med denna dag också ;) ha en bra dag!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Känner att orken inte finns till att göra något vettigt, så hamnade här vid datorn istället!

Ikväll blir det att se på desperate och sen bigbrother som egentligen är helt värdelöst men ändå tittar man på skiten! Imorgon ska vi ut och kolla på lite byggaffärer och se om vi hittar det som vi söker :)

Samuel ska verkligen klättra på allt, även en bok som ligger på golvet kan man försöka ställa sig upp mot :)

Har inget att skriva egentligen så bjuder på en bild ;)

- Hmm, vad ska jag nu försöka klättra på??

24

Kategori: Allmänt

Varit en rätt så skön morgon... Fick sova ut lite imorse, det måste vara det bästa med att vara två hemma! :D Sen har vi busat i Samuels rum och farfar Rolf har varit förbi en sväng också. Nu sover Samuel lunch och jag har passat på att stöka undan lite.

Idag ska vi boka prov till taxiteorin, förhoppningsvis så får vi tid nästa torsdag. Vi gör två prov nästa torsdag och sen gör vi kartprov en annan torsdag. Det är ju lite jobbigt att man måste fara till Luleå och göra proven men men inget att göra åt.

Ska göra mig lite te och slappa i soffan tills Samuel vaknar (vilket han nog gör snart) måste ju plugga också men det gör jag nog ikväll!  Ha det bra! :)

snorig unge som leker tittut med gardinen.. Man behöver egentligen inte köpa några leksaker ;)

Måndag eller vad är det för dag? skitsamma!

Kategori: Allmänt

Samuel sover sen en tid tillbaka och jag har betalat räkningar + deklarerat, känner att jag är ute i god tid! :P

Samuel har varit svår att lägga de senaste dagarna, kanske för att han har varit sjuk eller bara för att vara tjurig. Det ska väll inte vara lätt alla gånger ;) Ikväll testade jag iaf att "bädda" in han + att lägga snutten och nallen brevid han och tänka sig han somnade nästan utan skrik! skööönt :) 

Robin har inte kommit hem än men tror nog att han kommer snart, gjort en kladdkaka för att jag var så sötsugen men suget försvann så får hoppas att Robin vill ha en bit...

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på tv. Godnatt alla ♥

koncentrerad liten kille

23

Kategori: Allmänt

Idag har vi pluggat, varit ute och gått, sovit och busat :) Robin är ju hemma på dagarna nu och visst var det väll skönt när det bara var jag och Samuel :D haha. Nä men det är skönt att ha han hemma också :)

Just nu är då Robin på bärgning så jag och Samuel är helt själva. Samuel springer omkring i sin gåstol och vinkar till benz som står i trappen haha gounge! :P

Nä nu ska jag göra mig en kaffekopp :) Ha det bra!

haha oj så fina vi är ;)

söndaag

Kategori: Allmänt

Sitter och kollar igenom korten från kameran och det blir verkligen fina och skarpa bilder :)

Ihelgen har Mattias och Malin + lillkusin i magen varit här ;) Vi har fogat och listat under köksskåpen och nu håller Robin på att fixa ett eluttag så att vi kan få upp mikron från golvet! Men nu fick han bärgning (starthjälp) och tog min bil! undra varför? ;) kanske för att hans bil suger! :P 

Nä nu vaknade sötungen. Ha det bra! 

kvällsbus  :)

20

Kategori: Allmänt

Fredag idag och det blir nog att vara inne hela helgen för Samuel har feber, mammas lilla sjukling. Tur att det finns alvedon som gör han lite piggare iaf :)

Såg på hockey igår och det var ganska spännande där i början men det gick ju inte hela vägen för skellefteå men nästa år kanske :P


Annars då? jo jag och Robin pluggar och sliter ;) Ganska jobbigt att plugga + ta hand om Samuel men vi turas om att sitta vid datorn och göra testfrågor så det kommer nog gå bra. Kartläsning är lite jobbigt men man ska väll kunna lära sig det också...

Samuels favvo bok (just nu). Benz ville också vara med ;)


Samuel är uppe och går med faster Malin :)

18

Kategori: Allmänt

Jag vill inte sova mamma, släpp ut mig!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Ska börja ta kort med kameran istället för mobilen - blir mycket bättre kort :)


17

Kategori: Allmänt

Det var morgon redan halv sex och är inne på andra kaffekoppen eller var det tredje? Samuel vill inte alls somna efter han ätit välling utan då är han hur pigg som hellst och kryper omkring i våran säng och "pratar"  :) Klockan åtta var han trött och då ville han sova så nu sover han då.

Han är så söt när han ställer sig upp i sängen, då är det svårt att inte ta upp han :P

Idag måste vi börja plugga lite taxi för i maj ska vi skriva teoriproven...

haha älskar minen som Samuel gör :D

16 april

Kategori: Allmänt

Har varit ute och gått och nu sover Samuel så sött i vagnen :)

Idag har jag och Robin varit på stan. Robin skulle in på datorkometen så jag och Samuel gick på stan en sväng och jag köpte faktiskt 3 linnen till mig själv (!) det brukar för det mesta bli något till Samuel när man är på stan.

Jag har suttit och kollat lite på rättegången mot Breivik och man blir bara arg, vilka människor det finns alltså!

Nä nu ska jag ta mig en kaffekopp och sen fundera vad man skulle ha ätit till middag, ha en bra dag i det fina vädret! :)

Min lilla gullunge! Han tycker nog jag är jobbig som jämnt ska pussa på han ;)

söndag

Kategori: Allmänt

Fick ju en chock imorse när man kollade ut och det var vitt överallt! Hoppas det blir soligt i veckan så att denna snö försvinner.

Igår blev det stan och handlade mjukisbyxor till mig och så en liten grej till Samuels lillkusin :) Sen grillade vi, inte så lyckat väder dock. Men det gick då iaf :)

Idag är det söndag och vi har slöat som vanligt ;) kollat på hockey, bingolotto och lite mer hockey och nu börjar det om så ska se det och sen bigbrother.

Samuel satt på egen stol när vi var och bowlade i torsdags :)

Friday

Kategori: Allmänt



Fördomar

Kategori: Allmänt

Usch för fördomar och elaka människor! Kollat runt lite på bloggar och på kommentarer som de får för att det är unga mammor. De är många som skriver att få barn när man är runt 20 eller under är att försöra sitt liv!! Dom som skriver detta kan ju inte ha barn själva?? De skriver även hur fula dom är och hur deras barn ser ut... Alltså är det vuxna personer som sitter och skriver detta? Mitt liv är inte försört bara för att jag har barn utan tvärtom man har ju något att leva för och att gå upp till. På Morgonen när man är som tröttast och går in i Samuels rum för att ta upp han och han ler och skrattar när han ser en, det är den bästa känslan som finns :)

Nä var bara tvungen att skriva av mig lite :)

13

Kategori: Allmänt

Äntligen fint väder! Blir att ta en längre promenad idag, skönt! :)

Igår var vi och bowlade med J och D. Samuel var snäll, det var varmt, Robin hade tur och jag förlorade. Roligt var det iaf det måste vi göra om :)

Ikväll ska vi nog bara ta det lugnt och imorgon kommer syrran m. familj hit då ska vi på stan och så blir det nog nimbys skullle jag tro. Ha en bra helg!

Samuel tyckte det var roligt :)

11 april

Kategori: Allmänt

Igår satte jag och Robin upp kaklet i köket och det blir så himla bra! Vi har bara kvar att sätta upp kakel ovanför skåpen sen är det klart! Det gick fort att sätta upp kaklet också iaf de små plattorna, Robin smetade på plattorna och jag tryckte fast dom, teamwork! ;) Bilder kommer när det är klart...

Nu vaknade Samuel så hann inte skriva så mycket :)


                                                

10 april

Kategori: Allmänt

Vi har haft en jätte bra påsk! Fint väder, god mat, trevligt sällskap och fiskat har vi också gjort (ingen fisk för mig :'( ) Samuel har sovit (ovanligt) mycket under helgen. Vi har sett en/två tänder som är på väg ut så kanske därför och sen så har han varit lite tjurig idag och även igår var han små grinig.

Nu har jag bestämt mig för att ta taxi-kort! Har inte riktigt vetat om jag vill eller inte men det är väll bara köra och se om man tycker det är roligt. Blir väll att börja plugga nu och sen i maj göra teoriproven så man kommer nog ha fullt upp. Robin ska ju också ta taxi-kort så vi får plugga tillsammans! :)

Igår gick jag säkert 1mil, gick med Samuel och Benz till farfar Rolf och sen gick vi tillbaka efter vi fick i oss lite lunch :) Var jätte fint väder igår, idag är det inte alls lika fint!

Nä nu ska jag (måste) ta hand om tvätten, usch för måsten! Ha det bra!

Här står Benz när Samuel kör gåstolen! :) Benz springer upp i trappen så fort han ser att Samuel närmar sig, han vill ju inte ta någon onödig risk att bli påkörd ;)

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Alltså vad gjorde man på morgonen innan man fick barn? Man skule nog ha sovit nu iaf. Jag har då hunnit byta blöja på samuel, tagit på han kläder, han har fått välling, klätt på mig själv, startat en tvätt och ätit frukost och klockan är bara nio haha.. Man hinner ganska mycket när man går upp vid sju varje morgon ;)

Idag ska jag inte göra så mycket, gå ut och gå med Samuel och Benz sen packa det som ska med i påsk.. Blir kanske Slagnäs på torsdag och nygård på fredag. Skulle ha varit roligt att träffa kusinerna också som är i stugan men det blir så himla mycket körande hit och dit men vi får väll se :) 

Man måste tänkta på ganska mycket när man packar så att man får med allt. Det viktigaste är ju till Samuel, han kommer först sen om man glömmer något till sig själv gör inte så mycket :) Måste ju även packa till Benz som ska vara med farfar Rolf under påsken.

Ikväll ska vi ut och fira ;) blir en god middag på... haha kommer inte ihåg vars men det blir nog bra ;) 

Nä nu ska jag packa och platta håret kanske inte samtidigt ;)

Måndag

Kategori: Allmänt

Det är riktigt aprilväder nu... Idag hade jag tänkt gå till Munksund och handla men "M" var inte hemma så då blev jag lite lat och gick istället runt här i Skuthamn :) ganska fint här faktiskt, längtar till sommaren då man kan gå ner med Samuel till vattnet och bada :)

Imorgon kanske det blir en god middag ute, vi får se ;) Nu blir det lite tv-tittande sen sova.