aannica

Thanks for the memories

på torsdag

Kategori: Allmänt

På torsdag får vi huset! Igår var vi i luleå och köpte tapeter, duschkabin, hallmöbler, gräsklippare mm! idag har vi köpt tapeter till Samuels rum och färg till taket + väggar så det är bara börja måla och tapetsera när vi flyttar in eller vi hinner kanske göra det före vi flyttar in, vi får se :)

Nä bara fortsätta packa och städa! :)

fina hundar

Kategori: Allmänt

25

Kategori: Allmänt

Robin är ledig till på onsdag nästa vecka! :P Känns skönt att man kan få lite hjälp på dagarna! :) Det dåliga är ju att han börjar jobba natt när vi får huset så vi lär väll få sova i lägenheten några nätter men det ska väll gå det också :)

Idag ska jag betala räkningar, packa i flyttlådor och städa, har jag iaf tänk men man vet ju aldrig om nått blir gjort haha.


Nu sover iaf Samuel så bäst att passa på att göra någon nytta innan han vaknar! :)

Nog tycker jag att jag ändå hade ganska stor mage om man jämför med hur den ser ut nu!



lillhjärtat ♥

muu

Kategori: Allmänt

Har pumpat ut mjölk från brösten och man känner sig som en kossa det sprutar bara mjölk! Det går iaf jättebra att ge Samuel från flaska, Robin fick ge han igår kväll. Kanske ska pumpa ut så att Robin får ge på natten så att jag kan få sova ;) fast han jobbar ju men när han ska ta ut sina 10 dagar så kan han ju få vara uppe! :D

Nu ska jag klä på Samuel och sen ut i regnet så Benz får göra sina behov...


Samuel älskar att sova på min arm, det är det tydligen det bästa ♥
(han har ju så fin rosa pyjamas också ;)

lite bilder

Kategori: Allmänt







fredag

Kategori: Allmänt

Ihelgen blir det att packa flyttlådor, vi har inte så mycket kvar som går att packa ner :) Nästa helg ska vi på valpträff :P ska bli så roligt att se hur dom andra hundarna ser ut :) tror Benz är minst av alla sina systrar! :P

Idag ska vi på BVC och väga lillemannen :) förra veckan vägde han 3380g så får se hur mycket han väger nu.
Nä nu är Samuel hungrig, ha det bra!

16 augusti

Kategori: Allmänt

Var ett tag sen jag skrev nu man har som inte tid :P

Idag är det den 16 augusti dagen då Samuel egentligen skulle komma ut men han hade inte tid att vänta, men det var då lika bra :) han är väldigt snäll Samuel han gråter inte i onödan vilket är väldigt skönt!

Nu ska jag göra nån nytta innan Samuel vaknar :)

2 veckor

Kategori: Allmänt

Idag är Samuel 2 veckor :) just nu så sover han och jag har hunnit packa lite i flyttlådor :)

Imorgon så far vi till arvids det kommer bli trevligt :) Nu ska jag försöka hinna städa undan lite innan Samuel vaknar och ska äta igen... Ha det bra!

bjuder på en bild, Benz och Samuel ♥

8 augusti

Kategori: Allmänt

Man hinner inte göra så mycket på dagarna, all tid går till Samuel :) Nu börjar det gå bra att vara uppe på nätterna de första nätterna var lite jobbiga men nu börjar han sova iaf 2-3h i taget så man känner sig rätt så utvilad :)

Nu sover iaf Samuel så jag har passat på att städa undan lite för senare idag kommer bvc-tanten på hembesök.

Snart så får vi flytta, gud vad jag lääängtar!

5 augusti

Kategori: Allmänt

Idag har vi varit och vägt lillkillen, nu väger han 2960g så han har då gått upp i vikt sen vi blev utskriven från BB :)

Nu sover Samuel så sött, det bästa som finns är att ligga brevid och bara mysa med han... Så det ska jag göra nu ha det bra

2 augusti

Kategori: Allmänt

Känner mig lite sliten måste jag säga men det går iaf bra att sova några timmar i taget :) Idag har vi varit på sjukan och tagit pku det gick hur bra som hellst och Samuel hade varken gått upp eller ner i vikt så det är ju positivt :)

Nu ska jag städa lite innan Samuel vaknar och ska ha mat igen.

Måste bara få säga att Robin är världens bästa pappa! :) ♥

1 augusti

Kategori: Allmänt

Inatt så har man inte sovit så mycket, lillkillen vill bara äta hela tiden haha! mina bröst har blivit som bomber :P

Imorgon ska vi då på sjukan och undersöka Samuel, kolla vikt och sånt. Han måste då ha gått upp i vikt så mycket som han äter! :) Känns jätte skönt att det funkar med ammningen så praktiskt att alltid ha maten med sig :P

Nu ska jag vika lite tvätt så är det gjort :)

<3