aannica

Thanks for the memories

tisdag 27 augusti

Kategori: Allmänt

Nu kommer väll dom flesta svimma när dom ser att jag faktiskt uppdaterar bloggen ;) Men vi har ju haft sommarlov här och fullt upp! Nu börjar vi väll få ordning på vardagen när Samuel börjat på förskolan (15h/vecka) och jag är hemma med Lucas och får lite egentid med han också :) Det är riktigt skönt att man kan lägga ner Lucas på golvet och inte behöva vara orolig att Samuel ska trampa eller hoppa på honom... Ja Samuel är också lite föööör go ibland! Han vill oftast bara pussas och kramas men sen kan det komma en smäll i ansiktet på Lucas när man minst anar det.
 
Lite sammanfattning av vad vi hållit på med sen juli (då jag sist uppdaterad ;)
* Samuel har fyllt 2år! (mycket paket och gott fika)
* Faster Malin och kusin Madicken följde med oss på en liten roadtrip!
* Ikea
* Junsele
* Lycksele
* Jag fyllde 22år! (fick något paket och en tårta, glad! :D)
* Varit till Kiruna och firat kusin Maddis som fyllde 1år!
 
Det var väll lite sammanfattning då! Sen har vi lekt i massor ute och badat vid badstranden (de få dagar som man kunde bada eller som jag tillät Samuel bada, han skulle kunna bada nu om han bara fick!)
 
Lucas växer och han är väldigt stark i nacken och har vänt sig från mage till rygg ca 5ggr. Senaste vägde han 6145g och var 60cm lång, känns som att han kommer växa om storebror snart ;) Nästa gång vi ska på bvc ska han få sprutor (usch! får ont i hjärtat bara jag tänker på det)
 
Syster och flickorna var här ihelgen, mycket trevligt! Var så länge sedan vi träffades också... Sen hade vi kräftskiva i lördags i grannens garage med grannar och barn! 8vuxna och 10barn och ändå var det så lugnt och inte alls mycket gnäll! :)
 
Nä ska försöka lägga upp lite bilder och sen dricka kaffe ;) blir instabilder eftersom jag inte lagt in bilderna från kameran i datorn :P