aannica

Thanks for the memories

24juni

Kategori: Allmänt

Mina dagar just nu går ut på att överleva dagen! haha... Nä riktigt så illa är det inte men det är riktigt tufft ibland när man ska amma Lucas och Samuel vill att man ska ge han all uppmärksamhet! Så när Samuel inte får all uppmärksamhet så gör han en massa hyss istället för jag kan ju ändå inte röra mig och det vet han! Idag tyckte Samuel att all Benz hundmat skulle ut på golvet...Och sen skulle han även proppa munnen full i hundmat, men det var då inte gott! ;P
 
Idag var vi på bvc och vägde Lucas, han väger nu 4415gram så han har ökat 700gram på 10dagar! Det är ganska mycket det! Skönt att man iaf har mjölk så att han blir mätt i magen :)
 
På eftermiddagen har vi varit ute och även gått ner till stranden och badat! Älskar att bo här och att det är så nära till vattnet :) Samuel sprang omkring och även fast han tyckte att det var kallt så badade han :)
 
Nä nu ska jag renbädda sängen och stöka undan lite innan Lucas vaknar och ska ha mat. Ha det bra så hörs vi ;)

18 juni

Kategori: Allmänt

Försöker få in rutiner men inte det lättaste med två små. Samuel vaknar och går upp på nätterna, vilket blir väldigt påfrestande när man är trött! Men nu har det då bara varit att lägga han i sängen och han har somnat om, så jag hoppas att det bara är något tillfälligt... svartsjuka kanske?
 
Lucas växer han vägde 14/6; 3795gram så då har han ökat 400gram sen vi blev utskrivna från bb. Vilket är väldigt bra :)
 
Det är inte det lättaste att amma i lugn och ro när man har en 2åring som springer omkring... Sen har Samuel upptäckt att jag inte kan göra så mycket när jag ammar så då passar han på att göra hyss. För någon dag sedan så hittade jag han på toan med tandborsten i toaletten = jättemysigt! (han har fått en ny nu)
 
Imorgon ska jag förresten på tjejfest här i skuthamn, det ska bli trevligt :) Samuel får vara med pappa Robin och Lucas får följa med mig :)
 
Robin och Samuels nya leksak ;)
 

bilder

Kategori: Allmänt

 

tvåbarnsmamma

Kategori: Allmänt

Den 4/6 klockan 02,30 föddes Lucas :) Förlossningen gick väll snabbt och jag säger bara det, ta spinalbedövning! Jag gick från att ha jätteont till att jag sov igenom värkarna (haha) vilken skillnad alltså! :) Lucas vägde 3590gram och var 55cm lång! Vi fick fråga henne om hon verkligen hade mätt rätt eftersom han var så lång ;)  Så storlek 50 på pyjamaser är bara att glömma.
 
Medan vi var på bb så var Samuel med faster Malin, Mattias och kusin Madicken. Det hade gått bra men det kändes verkligen i mamma hjärtat att vara borta så länge från han! Första kvällen som vi var hemma och Samuel skulle gå och lägga sig fick Samuel tårar i ögonen och ville inte säga gonatt, han trodde nog att vi skulle lämna han igen :/ Lillstackaren.
 
Det har verkligen gått bättre än jag hade föreställt mig. Samuel är så mjuk och go mot Lucas och det blir många pussar och kramar på en dag :) Jag trodde att Samuel skulle bli jätte svartsjuk och slå lillebror men så fel jag hade! Det kommer kanske om nått år istället ;)
 
Samuel har varit lite (mycket) svår att lägga för att sova lunch men idag gick det fort ca 10-15 minuter. Får hoppas att det bara var något tillfälligt men man förstår ju att det blir jobbigt för han med så många förändringar.
 
Samuel har börjat gå upp så tidigt också, så imorse efter lite sömn inatt fick Robin gå upp med Samuel så jag kunde fortsätta sova i ca 1,5h, skönt! :)
 
Annars är Lucas en väldigt nöjd bebis som äter, sover och skiter. Inatt ville han äta hela tiden så inte så konstigt att det blev bajskalas med klädombyte imorse!
 
Vi har som haft fullt upp de senaste dagarna men det var skönt att faster Malin var här så man har ändå fått lite avlastning från matlagning och städning + barnpassning. Väldigt uppskattat! :)
 
Igår kom joel och Michelle förbi och vi åt grillat, riktigt trevligt! :)
 
Hade tänkt lägga upp lite bilder från kameran men hittar inte kabeln till den så det får bli en annan gång! :) Får lägga in några från mobilen istället lite senare idag.
 
Nä nu ska jag njuta av lite lugn och ro medan båda barnen sover! Tänk att jag har två barn!! sjukt! har nog inte fattat det än ;)