aannica

Thanks for the memories

30 september

Kategori: Allmänt

Vilken pissdåligdag det har varit! Regn, mörkt och trist! Hann då iaf ut en sväng och gå med Benz och Samuel, när vi kom hem så började det regna igen! Usch, nu vill vi ha snö ist! :))
 
Samuel sover sen en timme tillbaka och nu blir det nog att se den andra filmen som vi hyrde igår (som jag nu glömt bort vad det var för någon, haha)
 
En riktigt härlig sommarbild på Samuel :)
 
 

Söndag

Kategori: Allmänt

Dags för lite uppdatering...
 
Samuel pratar väldigt mycket man förstår inte ens hälften av det han säger men ibland överraskar han med något nytt ord! :) Han klättrar upp för soffan tusen ggr/dag och rammlar ner några ggr också, våran lilla klätterapa! :) Samuel har även tagit några steg (till mig) men han går mest med stöd eller kryper, han har inte bråttom att börja gå... Samuel har lärt sig att mata Benz från matbordet vilket inte uppskattas av oss men Benz tycker nog om det ;) Ibland har Benz mycket matrester i pälsen! :P 
 
 
Igår var vi händiga här hemma, Jag spacklade i tvättstugan och målade taket (Robin hjälpte mig på slutet för jag blev less) Robin var ute och skruvade upp snörasskydd på taket också, så snart är taket helt färdigt! Vi var även ute och gick igår och släppte lös Benz så att han fick springa av sig lite! :) Efter vi hade ätit middag så for vi till Composite för dom hade avslutningsfest, och nog hade dom då alkohol så dom klarade sig haha! Dom hade även beställt en show med en trollkarl och man blir ju inte klok på hur dom gör!! :D Sen for vi vidare till hemmakväll och hyrde två filmer. Såg Jack and Jill igår och den sög! så den behöver ni inte se!
 
Idag blir det nog en lugn Söndag, Samuel sover just nu så man kanske skulle ha tagit en powernap och sen ta tag i tvätten! Ha det bra, vi får väll se om jag börjar skriva lite oftare nu, jag lovar inget... ;)
 
Igår på Composite, Samuel och Robin testar trucken :P
 
Tårtorna var väldigt fina + dekorationen runtom haha! :P
 
 
 

5

Kategori: Allmänt

Uppdatering - jobbar och sliter ;)

Äter lunch och ska sen hämta Samuel på dagis eller förskolan kanske man ska skriva.

Vi har 3M på besök och Samuel växte i mina ögon, han är inte någon bebis längre. Nä bäst att stöka upp lite innan jag hämtar Samuel. Ha det bra :)