aannica

Thanks for the memories

31

Kategori: Allmänt

Dagarna bara springer förbi!
 
Här har vi lärt oss att slå på allt som finns, spis, tvättmaskin, tv mm! Inte så roligt när man ska laga mat och Samuel står vid spisen och ändra på knapparna, och så undrar man varför det tar så lång tid! Sen märker man att Samuel varit i farten! Sen så startade han även tvättmaskinen igår! Jag hade stängt dörren till tvättmaskinen men skulle kolla om jag hade mera tvätt så jag vände mig om och så hör jag hur tvättmaskinen startar! Han är snabb! Men det är rart med barn som man brukar säga ;)
 
Annars så har Samuel fortfarande feber har ringt bvc men dom säger att det är normalt men ska höra av mig om han blir slö, vilket han inte är just nu iaf! Lite tjurig men det får man vara.
 
Samuel har även börjat gå!!!!!! *stolt* På 15månaders dagen började han ställa sig upp och gå! Det är ju lite vingligt och det går ju fortfarande fortast att krypa men han kämpar på att gå trots febern! :)
 
Är ju tydligen halloween idag men jag tror alla firar det i helgen ist! Det ska då vi göra! :)
 
Nä dags att göra Samuel klar för kvällen! :) ha det fint!

Monday

Kategori: Allmänt

Kanske dags att uppdatera!
 
Samuel har feber och är hemma från dagis, han ligger just nu och vilar! Vi var hemma från dagis hela förra veckan också eller han var där fredag efter att han varit feberfri i en dag och sen när han kom på dagis fick han tillbaka febern! Konstigt.. Men det är tydligen något virus som går runt nu så vi får hoppas att han är feberfri snart! :)
 
Annars så märks det då inte att han har feber! Samuel har även börjat ställa sig upp och gå! Storakillen! :P Men krypa går ändå fortast! ;)
 
Vi har 3M.L på besök (Samuels faster m. familj) Trevligt :)
 
Ha det bra!

22 oktober

Kategori: Allmänt

En taxikörning idag sen ringde dom från förskolan och sa att Samuel hade feber så bara att hämta lillsjuklingen! :) Dock så syns det inte på han att han har 38+ i feber, han leker på ändå! Fast han vilade tre timmar idag, så på det sättet märks det! Annars sover han ca 1h. Sen så vilade han lite på mig men bara i ca 5 minuter sen var det full fart igen! Imorgon stannar vi hemma och krya på oss sen får vi se om det blir något dagis på onsdag :)
 
Så det har varit en väldigt lugn dag idag! 
 
Imorgon blir det nog också en lugn dag, måste verkligen handla lite mat! Får se om Samuel orkar följa och handla imorgon annars får jag väll göra det själv på kvällen när Robin kommit hem! :)
 
Löjliga familjen? ;)
 

helg

Kategori: Allmänt

Hejhopp!
 
Fredag och äntligen helg igen! :) Idag har Samuel varit på dagis från 8-15, det kändes som en evighet! Jag har kört taxi, har jag förresten nämnt att jag tagit taxileg? Tror inte det... Det var iaf ett tag sedan jag tog det! :P Då visste ni det också.
 
När vi kom hem så gjorde jag en kasslersallad som Samuel tyckte var jättegod! Fast han gillar ju det mesta ;) Sen lekte vi lite och övade på att gå, Han gick ganska långt med Robin. Robin höll i Samuels hand och så gick dom omkring, så det går ju bättre och bättre men det känns som att han aldrig kommer att gå själv! Jag vet att det tar den tid det tar men ändå! De flesta säger att när han väl börjar gå så vill vi att han ska krypa ist för att de hinner överallt, haha. Så man kanske ska vara nöjd ändå ;)
 
Har nyss gjort tortillarullar, som jag och Robin ska äta upp NU!
 
Hejs.
 
Samuel är duktig och hjälper mig att dammtorka! :)
 
Det började så bra men sen fick Benz också bli "avdammad"! ;D
 

17 oktober

Kategori: Allmänt

Fick hem massa foton idag! Så ska snart sätta mig och pyssla lite! :)
 
Samuel har lekt med en kastrull, lego och en vips nästan hela kvällen! Tror han gjorde en legosoppa! ;) Sen såg vi på "nalle har ett stort blått hus" haha och det är helt sjukt att man kommer ihåg avslutningssången! Robin skakade bara på huvudet när jag sjöng med! :P Samuel tyckte då att det var roligt och tittade lite (han blir fort less).
 
Ha det bra, nu ska jag fixa lite här hemma!

tittut

Kategori: Allmänt

 

Kväll

Kategori: Allmänt

Håller på att ladda upp lite kort som jag ska beställa, men det tog då så lång tid! Det är bla lite bilder som jag ska klippa och klistra in i Samuels babybok och i ett fotoalbum som jag har gjort åt han! Sen kanske det blir någon förstorning! :) 
 
Imorgon har Robin en körning till IKEA! Lite avis faktiskt ;)
 
Nä nu kom Robin in så nu blir det lite dip + grönsaker och en film! :)
 

lördag

Kategori: Allmänt

Mästerkocken Robin är i farten just nu! Svartpeppargratinerad fläskytterfile med ugnsbakade strips + vitlökssmör säger han att det blir! (kött med strips alltså ;) Det blir nog gott!
 
Just nu är det traktorn som gäller för Samuel han ska titta på den hela tiden! och idag fick han även åka en sväng med Robin! helnöjd kille efter det. :) Men en tjurig unge var han innan det, när han bara fick kolla på när Robin körde!
 
Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt, Samuel är lite snorig...
 
Ha det bra!
 
 
 

Onsdag

Kategori: Allmänt

Idag fick vi äntligen gå på en liten promenad!
 
Robin är och hämtar en traktor, så får se när han kommer hem. Själv slöar jag bara i soffan är så himla trött så tror jag ska lägga mig i sängen och se en film eller två! :)
 
Samuel blir modigare och modigare, han har gått från gungstolen till soffan och tillbaka osv. Han är så duktig! :P Men tro inte att du ska försöka hjälpa han för då blir han tjurigare än jag vet inte vad och slänger sig ner på golvet! Nä han har minsann en egen vilja :) Tror han har fått det från pappa-Robin! ;)
 
 
 
 

måndag

Kategori: Allmänt

Visst får man klaga på folk som inte uppdaterar även om man inte gör det själv? ;)
 
Måndag och hela helgen har vi varit som inlåsta eftersom att det regnar som jag vet inte vad! Försökte gå en snabb promenad igår när det var uppehåll men hann väll bara några hundra meter så började det ösa ner så var bara skynda sig hem igen! Inte så lätt att vara inne hela dagarna med en 1åring som inte vill sitta still! Så vi har övat på att gå och byggt lego, ja sånt som Samuel tycker är roligt (fast att gå är väll inte det roligaste)
 
Idag har Samuels mormor kommit på besök! Jag och Robin ska på föräldramöte ikväll, usch så gammal jag känner mig nu när jag skrev det där! Får se om man blir klokare av det då! :)
 
Vi har hunnit vara på stan en sväng, och Samuel flörtade med gamla tanter. Han är verkligen en liten pajas ibland! Blev iaf två tröjor till Samuel från Åhlens! Gud så roligt att Åhlens har öppnat igen! Finns så mycket fint :)
 
 
Ha det fint!

kväll

Kategori: Allmänt

Måste ju bara skriva att Samuel var jätte duktig på att gå igår! Han gick flera steg mellan mig och Robin och han är så söt när han förbereder sig för att släppa taget, sötungen! :)
 
Ikväll har det inte hänt så mycket vi var ute på en ragg och tittade på fina(dyra)hus i närheten av där vi bor! :D Och nu håller Robin på att sätta upp en vägg på toan, kanske skulle ha hjälpt till lite ;)
 
Så här ser våran bastu ut just nu, snygg va! ;)

lördag

Kategori: Allmänt

Har nyss ätit frukost, och Samuel sitter i sin stol och äter mellanmål. En macka med smör på låter som det bästa som finns, nammnammnamm låter Samuel! :)
 
Fick en liten sovmorgon till 08.00! Tänk att man kan kalla det för sovmorgon, förr innan vi fick Samuel var en sovmorgon till typ ett ;) 
 
Idag blir det nog en lugn dag kanske lite hemmapyssel, fortfarande dåligt väder! Skulle ha behövt vara till stan och köpa kläder till Samuel, det ekar snart i hans garderob.. Men det kändes inte så lockande i det här vädret får väll handla lite till veckan ist.
 
Igår var vi iaf duktiga och började göra en ritning till vår framtida bastu! Det kommer bli så bra! :D
 
Ha en bra helg!

skitregnigpissdag

Kategori: Allmänt

Känner inte alls för att skriva, humöret är i botten! Nu ska jag lägga mig i soffan och äta chokladpudding! ha det bra!
 
Denna bild gör väll en lite gladare iaf :)
 
 

onsdag

Kategori: Allmänt

Idag har vi varit ute från klockan två och så in och göra lite mat och sen gick vi ut igen! Underbart väder idag! :) Samuel har gått lite ute med mig (har fått hålla i hans händer!! annars så brukar han bara sätta sig ner) Han var så duktig men sen blev han tjurig och ville inte alls gå! Gick en promenad och sen förbi lekparken och gunga lite + åka rutschkana (stavning?!) men det gick inte så bra eftersom han hade galonisar på sig ;) 
 
Samuel fick gå i säng redan vid halv sju eftersom han var trött och gnällig, så han somnade direkt efter han fick välling! :) Han håller även på att få 4(!) nya tänder så det är väll jobbigt med det också, han är jämnt med fingrarna i munnen just nu.
 
Nu ska jag lägga mig i soffan och vara lat heeeeeela kvällen! Ha det fint! :)

kvällen

Kategori: Allmänt

Jag som tyckte jag hade varit så duktig på att skriva i veckan och så är det bara tisdag, haha tur att det finns någon iaf som har koll ;)
 
Har varit väldigt flitig ikväll! dammsugit, städat upp i köket, målat grinden i trappen (ramen som Robin gjort) och även klistrat och skrivit i Samuels babybok :) Försöker skriva så mycket som möjligt i den eftersom min mamma inte skrev så mycket i min... Det är ett roligt minne att ha senare :)
 
Nä nu ska jag ta det lugnt och kolla lite på IKEAs hemsida ;) Perfekt kvällsnöje!

det är

Kategori: Allmänt

Tisdag.. Denna dag har gått väldigt fort vet knappt vad jag/vi har gjort!
 
Varit ute och gått iaf och sen förbi grannen på lite kaffe och prat, väldigt trevligt. Sen har Samuel lekt med kastruller och grytlappar, haha. Han plockar ut kastrullerna ur skåpet lägger grytlapparna i och sen in i skåpet och sen ut ur skåpet osv. :P
 
Förkyld håller jag också på att bli, ont i halsen och snorig! Kanske inte så konstigt när man pussar på Samuel som redan är snorig, då får man kanske skylla sig själv ;)
 
Oj vad duktig jag har varit på att skriva denna vecka! Ikväll ska jag nog pyssla med något kanske göra ett fotoalbum till Samuel eller något annat roligt! :)
 
 

1 oktober

Kategori: Allmänt

Samuel sitter nedanför mig med två kastruller och leker haha det behövs inte mycket!
 
Vi har varit ute en sväng och gått nu på eftermiddagen och vi hann precis in när det började regna, ibland ska man ha tur ;) Ätit middag för en stund sedan och Samuel äter nog lika mycket som mig eller så äter jag lika lite som han, beror helt på hur man ser det! :P Men han äter faktiskt väldigt bra...
 
Ikväll händer det nog inte så mycket ska väll springa omkring och jaga Samuel upp och ner ur soffan ett x-antal ggr! :) När Robin kommer hem ska jag fara och hämta ut ett paket!
 
Nä nu ska jag och Samuel leka i hans rum och träna lite på att gå ;) have a nice day!