aannica

Thanks for the memories

Lördag

Kategori: Allmänt

Vi åt på pentryt igår! Dom hade 3 lediga bord! Tur... Eftersom vi redan hade farit på golden dragon där det var proppat! Om inte pentryt hade haft plats hade det nog blivit statoil ;) haha. Det vra iaf god mat men hade kunnat äta mera! Samuel var så stressad/trött så han ville hem typ direkt! ;) Tycker ändå att det är lätt att ha med barnen. Än är dom då inte helt omöjliga, det kommer väll den tiden också men just nu går det fint, Samuel satt stilla på platsen ändå tills han hade ätit upp och skulle hem!!
 
Barnen ligger och sover och när dom vaknar ska vi packa lite saker och gå över till grannarna och grilla (!) hur gott är inte det? :D Man brukar ju inte grilla så mycket på vintern så jag lääääängtar ;)
 
Imorse blev vi väckt av en Samuel typ halv sex var väll klockan... Han skulle gå ner och kissa och det tog tid! Sen hör man hur det prasslar och han kommer upp med en piggelin i munnen! Jag sa om du äter upp den där så blir det inget lördagsgodis... Jaha sa han och gick iväg och åt upp glassen! Så inget godis till Samuel ikväll! Sen så tjuvade han godis från skåpet som jag tvingade han att spotta ut! Man blev inte så poppis idag ;) Måste verkligen flytta "godisskåpet" Samuel tar ju bara och dra stolen till bänken och öppnar skåpet... 
 
Nä nu ska jag se lite OS :)
 
Det går så fort.....
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: