aannica

Thanks for the memories

7feb

Kategori: Allmänt

Barnen sover... Finally! Haha. Samuel har kämpat med att hålla sig vaken sen halv elva. Men nu sover han på soffan :) Lucas är sjuk, snorig och lite feber men annars pigg. Dock så sover han inte så bra på natten nu, hoppas det går över fort!
 
Idag har vi haft besök av grannbarnen, så dom har lekt av sig lite medan jag och deras pappa har druckit kaffe :) Dom leker ju bäst om man bara låter dom vara. Efter dom for hem vid typ halv elva så har Samuel inte varit så rolig utan gjort allt för att hålla sig vaken... Nu ska han då få sova ett tag :)
 
Idag är det fredag och då brukar jag städa lite så att det är "fint" under helgen. Det funkar bra ibland och ibland inte haha ;) Har då slutat att gå runt och småplocka på dagarna utan låter det vara till barnen gått och lagt sig och ta hand om "skiten" då. Varför ska man ens plocka undan leksaker när dom ändå tar fram dom igen? Det är ju som att skotta när det snöar = ingen idé. Ska nog fixa en sån där tavla med texten - Ursäkta röran, vi bor här. haha ;)
 
Får se om vi kanske skulle på nimbys ikväll. Det hade ju varit roligt, både för Samuel och oss ;)
 
Bjuder på lite före och efter bilder...
 
Övervåningen före;
 
 
      Och efter;
 
 
 
Skönt att det är klart och jag är grymt nöjd ;) bara lite småfix kvar :)
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: